ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT Tiranë

Published date: 20/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, AlbaniaSherbime ligjore “KODHELAJ” ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet.
Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në familje dhe shkelje të ligjit të sigurimeve sociale apo të trafikut rrugor.
Asistence per demshperblim demi ne rast aksidenti.
Shërbimet Ligjore përfshijnë:

– Ceshtje Civile dhe Ceshtje Penale

– Ceshtje Kontratash, pronash te paluajteshme, punësim, familjare, etj

– Ceshtje Tregtare, per Biznese, Firma Private në konflikte gjyqësore,

- Konsulence per shoqeri tregtare te huaja qe ushtrojne aktivitet ne Shqiperi (QKB, QKL Licenca, Leje pune,leje qendrimi) .

– Mbrojtje per persona në procedurën penale


Per çdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose permes email.Andres: Rruga " Kavajes " Nd.165 ,Kati 1 ,Nr. 31, Tirane.


Cel. : +355693926530
E-mail: shpetimkodhelaj@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  OFROJME! Sherbime Ligjore AVOKAT Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane . Përfaqësimin ligjor dhe avokati. Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ush...

 • Avokat
  Avokat
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 03/04/2017

  Avokat Studio Ligjore Çela&Associates www.celaw.al info@celaw.al Cel. : 0672022277

 • Studio Ligjore ne Tirane-Avokat-Konsulence Juridike-Ndermjetesim
  Studio Ligjore ne Tirane-Avokat-Konsulence Juridike-Ndermjetesim
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 20/03/2017

  Studio Ligjore "Duraj" e zhvillon aktivitetin e saj në Tiranë, Durres, Elbasan si dhe në qytetet kryesore të Shqipërisë duke ofruar shërbime ligjore me përkushtim maksimal dhe profesional. Ne do të jemi të disponueshëm në ҫdo kohë, duke Ju ofruar shë...