Ofrojme AVOKAT/ Konsulence juridike per çeshte penale, civile, familiare Tiranë

Published date: 13/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Studio Ligjore "TP & PARTNERS"

Ofrojme avokat per çeshtje penale dhe civile, te te gjitha llojeve.

Ofrojme avokat duke ju perfaqesuar ne te gjitha çeshtjet qe kane te bejne me aksidentet automobilistike me pasoje deme te ndryshme (perfshire edhe deme me pasoje vdekjen nga aksidentet automobilistike), si ne Shqiperi po ashtu edhe ne Itali, me qellim vleresimin maksimal te demeve te pesuara, tek kompanite e sigurimit shqiptare dhe ato te huaja.
Konsulence juridike per persona fizike dhe juridike.

Nese keni çeshtje te cilat e kane te nevojshem perfaqesimin me avokat, apo probleme te cilat mendoni qe duhet te zgjidhen ne rruge gjyqesore, si dhe mendoni qe me pare duhet te keshilloheni me nje avokat, Jeni te ftuar te telefononi ose te na dergoni problemet Tuaja ne adresen e e-mailit.

Ju do te merrni konsulence te detajuar Juridike ne lidhje me rastin Tuaj.

Per çdo informacion mund te na kontaktoni ne numrat e meposhtem, ose te na shkruani tek kontaktet si me poshte.

Cel: +355 0 68 2051219
+355 0 69 7284340

www.studioligjoreprendi.com
E-mail: info@studioligjoreprendi.com

Adresa: Tek 21 - Dhjetori, Tirane.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  Sherbime ligjore “KODHELAJ” ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, ...

 • ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  OFROJME! Sherbime Ligjore AVOKAT Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane . Përfaqësimin ligjor dhe avokati. Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ush...

 • Avokat
  Avokat
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 03/04/2017

  Avokat Studio Ligjore Çela&Associates www.celaw.al info@celaw.al Cel. : 0672022277