Studio Ligjore Durres- Viza, Shtetesi, Espulse Schengen Durrës

Published date: 01/12/2017
 • Location: Durrës, Durrës, Albania

Studio Ligjore me mbi 20 vjet eksperience ofron sherbimet e saj ne:

-Ceshtje Penale
-Ceshtje Civile
-Ceshtje Administrative
-Ceshtje Familjare


Ofrojme gjithashtu sherbime te ndryshme ne lidhje me praktikat qe keni jashte vendit apo per te huajt qe vijne ne Shqiperi, sic jane:

-Shtetesite e huaja, dukumentacioni qe duhet bere ne Shqiperi per tu paraqitur ne zyrat perkatese;
-Vizat, pergatitja e dokumentacionit per te paraqitur ne ambasade;
-Espulset Schengen, per ato qe kane probleme me hyrjen ne zonen Schengen mundesojme verifikimin e gjendjes se tyre ne sistemin SIS dhe Heqjen nga Sistemi kur eshte e mundur;
-Leje Qendrimi per te huajt qe vijne te punojne e jetojne ne Shqiperi;

nr cel.: 0695649533
email: studioligjoremetra@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  Sherbime ligjore “KODHELAJ” ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, ...

 • ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  OFROJME! Sherbime Ligjore AVOKAT Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane . Përfaqësimin ligjor dhe avokati. Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ush...

 • Avokat
  Avokat
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 03/04/2017

  Avokat Studio Ligjore Çela&Associates www.celaw.al info@celaw.al Cel. : 0672022277

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)