Studio Ligjore! Heqje & Verifikim Espulsi per te gjithe zonen schengen! Durrës

Published date: 17/02/2017
 • Location: Durrës, Durrës, Albania

Një ndër problemet kryesore që emigrantët mundohen ende të zgjidhin është “Espulsi” (Deportimi), pra largimi i detyruar nga Shtetet e zones Schengen qe jane Deportuar.

Zyra jonë merret me çështje të tilla dhe trajton “Deportimet” dhe aplikimin për marrje informacion dhe me pas heqjen e Denimit te dhene nga çdo Shtet i zones Schengen.

Zyra jonë përpiqet që të gjithë në fund të jenë të shkarkuar nga penaliteti, të lirë dhe pa Espuls.

Ekzistojnë dy lloj Espulsesh, domethënë janë dy arsyet për të cilet vendoset Deportimi i një shtetasi të huaj.

1-Dëbimet Administrative.

2-Dëbimet Gjyqësore.


1.DËBIMI ADMINISTRATIV

Një emigrant mund të dënohet me Dëbim Administrativ në rast se ndalohet në çdo shtet, pa dokumenta qëndrimi. Nëse nuk jeni në mënyrë të ligjshme në një shtet, atëherë mund të dënoheni me “Espuls”.

Dënimi zgjat zakonisht deri në 5 (pesë) vjet, duke mos ju lejuar që të hyni dhe të jetoni në shtetin përkatës.

SI MUND TË HIQET ESPULSI?

Në rastet që Espulsi është marrë për arsye dokumentash, ja si mund të veprojmë për ta hequr:

Pasi të kenë kaluar psh 5 vjet, pra me mbarimin e afatit të Denimit, duhet që të mos keni patur probleme të tjera me cdo Shtet tjeter te zones Schengen, të paraqiteni prane nesh dhe te bëni një kërkesë për heqjen e emrit tuaj nga lista e personave të padëshirueshëm.

Por ka mundësi që heqja e “Espulsit” të kërkohet edhe pasi të ketë kaluar vetëm një vit, për arsye familjare apo arsye të tjera bindese.

Duke u drejtuar në Studion tonë, mund të merremi me procedurat dhe të bëjmë një kërkesë në emrin tuaj për heqjen e Denimit dhe brenda dy muajsh do të marrim nje përgjigje nga autoritetet perkatese.

Çdo dokument që mund te disponoj i debuari eshte shume i nevojshëm per ti krijuar lehtesira situates qofte nga Shteti Shqiptar po ashtu dhe nga Shteti qe ka konfirmuar debimin e tij.
Të gjitha dokumentet duhet të jenë me vulën Apostile dhe te përkthyera në gjuhën e shtetit që ka vendosur Debimin. Procedura qe meren persiper nga Studio jone!

Avokati bashkëpunon me Shtetet përkatëse për çdo detaj dhe për të arritur qëllimin, për heqjen e Denimit dhe me pas për heqjen e emrit nga lista kombëtare e personave të padëshirueshëm SIS.

Të gjitha veprimet zgjasin deri sa të dalë përgjigja nga autoritetet perkatese.

2.DËBIMI GJYQËSOR

Kur emigranti ka dëbim penal, që në shumicën e rasteve e kanë kryer dënim me burg, pasi personat të kene përfunduar dënimin, kane të drejtë të vendosin kundër tij edhe masën e dëbimit. Kjo ndodh në të gjitha rastet kur dikush vepron kundër ligjeve të shtetit dhe Denimi që jepet shkon deri në 10 (dhjetë) vjet.

Pasi të kenë kaluar 3 (tre) vjet nga momenti që keni mbaruar dënimin, mundet edhe sikur të mos jeni fizikisht në Shqipëri, të kontaktoni me Avokatin dhe ai merret me procedurat e marrjes se informacioneve dhe me pas te heqjes së tije.

PËR MË SHUMË DREJTOHUNI PRANE ZYRES SE AVOKATISË.

L nr 2, Rr Sefer Efendi, Pallati Four Sisters ( Pas Gjykates se Rrethit Durres), kati i 2-te, Mob 00355 6925 69926.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Studio Ligjore Durres- Viza, Shtetesi, Espulse Schengen
  Studio Ligjore Durres- Viza, Shtetesi, Espulse Schengen
  Ligjore - Durrës (Durrës) - 01/12/2017

  Studio Ligjore me mbi 20 vjet eksperience ofron sherbimet e saj ne: -Ceshtje Penale -Ceshtje Civile -Ceshtje Administrative -Ceshtje Familjare Ofrojme gjithashtu sherbime te ndryshme ne lidhje me praktikat qe keni jashte vendit apo per te huajt qe vi...

 • ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  Sherbime ligjore “KODHELAJ” ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, ...

 • ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  OFROJME! Sherbime Ligjore AVOKAT Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane . Përfaqësimin ligjor dhe avokati. Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ush...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)