Studio Ligjore ne Tirane-Avokat-Konsulence Juridike-Ndermjetesim Tiranë

Published date: 20/03/2017
 • Location: Adresa: Rr. "Kavajes", Tiranë, Tiranë, Albania

Studio Ligjore "Duraj" e zhvillon aktivitetin e saj në Tiranë, Durres, Elbasan si dhe në qytetet kryesore të Shqipërisë duke ofruar shërbime ligjore me përkushtim maksimal dhe profesional. Ne do të jemi të disponueshëm në ҫdo kohë, duke Ju ofruar shërbimet më të mira ligjore në kohë reale.

Një nga parimet bazë të Studios është ruajtja e marrdhënieve të besimit reciprok me klientin duke ushtruar me devotshmëri dhe rigorozitet përgjegjësitë e lindura për shkak të aktivitetit. Studio krijon të gjitha kushtet e nevojshme për dhënien e një konsulence ligjore në vazhdimësi, me cilësi e profesionalizëm.

Avokatët e Studio Ligjore "Duraj", në ҫdo rast ruajn sekretin profesional dhe nuk bëjnë publike informacione me të cilat është vënë në dijeni gjatë kryerjes së shërbimeve të ndryshme Juridike si:

konsulencë juridike
përfaqësim ligjor dhe avokator
hartimin e dokumentacionit ligjor
përgatitjen e kërkesave
përgatitjen e kërkesë padive
përgatitjen e kërkesave ankimore
përgatitjen e rekurseve
përpilimin e akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale
hartimin e kontratave e marrëveshjeve
hartimin e ҫdo lloj dokumenti që sjell ose synon të sjellë pasoja juridike
përfaqësimi i personave fizik ose juridik në ҫështjet civile dhe administrative në gjykatë si dhe në organet e administratës publike

Web: www.durajlaw.com E-mail: info@durajlaw.com Fcb: DURAJ LAW FIRM Tel: +355 44 53 25 12 Adresa: Rr. "Kavajes", Pll. "Pienvis", K. III, No. 11 Tirana-Albania

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • zyre juridike/avokat
  zyre juridike/avokat
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 16/03/2017

  Studio ligjore “KLM Legal Service”, ofron konsulencë ligjore dhe përfaqësim në gjykatë për çështje te ndryshme civile, administrative, familjare apo tregtare. Studio jone ofron asistencë dhe konsulecë ligjore në proçedurat që duhen ndjekur për zgjidh...

 • Zyre avokatie
  Zyre avokatie
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 21/02/2017

  Pershendetje, Zyra jone Ofron mbrojtje ligjore per ceshte civile dhe administrative si dhe keshillim ligjor. Zyra drejtohet nga Znj.N. Kondi juriste me eksperience te gjate. Do t'ju luteshim qe ta shikonit zyren tone si nje mundesi te mire te zgjidhj...

 • Avokat dhe Konsulence Ligjore
  Avokat dhe Konsulence Ligjore
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 20/02/2017

  Zyra jone ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në f...