Zyre avokatie Tiranë

Published date: 21/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Pershendetje,

Zyra jone Ofron mbrojtje ligjore per ceshte civile dhe administrative si dhe keshillim ligjor. Zyra drejtohet nga Znj.N. Kondi juriste me eksperience te gjate. Do t'ju luteshim qe ta shikonit zyren tone si nje mundesi te mire te zgjidhjes se ceshtejeve tuaja ligjore.

Adresa: Rr."Mine Peza", ndertesa prane dyqanit "Beneton" ose prane tavernes "Tafaj"
Cel: 0682741426


Cel. : 0682741426

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Avokat dhe Konsulence Ligjore
  Avokat dhe Konsulence Ligjore
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 20/02/2017

  Zyra jone ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në f...

 • Konsulence ligjore
  Konsulence ligjore
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 20/02/2017

  Zyre juridike (avokatie) Ofron konsulence ligjore per ceshtje te ndryshme civile, tregtare dhe administrative si dhe perfaqesim perpara organeve gjyqesore. Nese keni çeshtje te cilat mendoni qe duhet te zgjidhen ne rruge gjyqesore dhe eshte i nevojsh...

 • Ofrojme AVOKAT/ Konsulence juridike per çeshte penale, civile, familiare
  Ofrojme AVOKAT/ Konsulence juridike per çeshte penale, civile, familiare
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 13/02/2017

  Studio Ligjore "TP & PARTNERS" Ofrojme avokat per çeshtje penale dhe civile, te te gjitha llojeve. Ofrojme avokat duke ju perfaqesuar ne te gjitha çeshtjet qe kane te bejne me aksidentet automobilistike me pasoje deme te ndryshme (perfshire edhe ...