Agjensi Marketingu - Connext Tiranë

Published date: 04/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Connext ju ndihmon të kuptoni potencialin tuaj duke identifikuar dhe shfrytëzuar mundësitë e tregut nëpërmjet planifikimeve strategjike dhe analizave rigoroze.
Connext përdor eksperiencën dhe talentin për të krijuar dhe zbatuar strategji që synojnë të nxisin ndryshimin e sjelljes së konsumatorit.
Ne kombinojmë karakteristikat dalluese dhe mundësitë e tregut për të rritur dhe zgjeruar biznesin tonë në rajon.
Themeluar në vitin 2009, rritja jonë bazohet në shërbimet cilësore të marketingut, në dizajnin kreativ dhe në ekspertizën e padiskutueshme në këtë fushë. Suksesi dhe koncepti i biznesit, u kombinuan me eksperiencën e përftuar në tregun shqiptar për të themeluar Connext Prishtinën, në vitin 2010.

ZYRA QENDRORE (DEGA TIRANE)

Rruga e Kavajës, Qendra Sun Tower, mbi Raiffeisen Bank, Kati 8, Ap 43

Administrator: Klodian Makashi, tel:+355 67 20 79391, tirane@connext.al

ZYRA QENDRORE (DEGA KOSOVE)

Rruga Fehmi Agani, 50/7, Kati 3-te, Prishtine, Kosove

Administrator: Uron Muharemi, tel:+386 49 190 170, prishtine@connext.al

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ZOMEG - ePublicitet Sherbime Marketingu
  ZOMEG - ePublicitet Sherbime Marketingu
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  ePublicitet eshte nje nder filialet e ZOMEG & ITL Albania i cili merret me Marketingun dhe publicitetin. Per me shume informacione rreth sherbimeve tona ne fushen e marketingut ju ftoj te vizitoni faqen tone ne web : ePublicitet.com ose te ne kon...

 • Strategji ne Marketing dhe Menaxhim
  Strategji ne Marketing dhe Menaxhim
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  Konsulenca ne strategjite emarketingut dhe manaxhimit. Cilët jemi ne.. m.m&co në Shqipëri me 23 partnerë në shumë vende të botës që ushtrojnë aktivitetin në ndihmë të Biznesit. Ne jemi udhërfyesit në ndërtimin e strategjive-konsulencave të biznes...

 • Kompania Evolution Marketing
  Kompania Evolution Marketing
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  Evolution Marketing një kompani që ofron shërbime profesionale për krijimin e faqeve moderne dhe të sigurta të internetit. Premtimi jonë është t'i tejkalojmë pritshmëritë tuaja duke ju ofruar një shërbim cilësor. Pse ju duhet një faqe interneti? Përp...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)