Agjensi Marketingu Tirane - Blu Web Marketing Tiranë

Published date: 08/05/2017
Modified date: 08/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Agjensia me e re e marketingut ne web. Ne mund tju ndihmojme te zhvillojme biznesin tuaj me sherbimet tona, qe fillojne nga ndertimi i faqeve te internetit deri tek reklamimi online.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Marketing i produkteve farmaceutike dhe OTC
  Marketing i produkteve farmaceutike dhe OTC
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Ne sigurojmë menaxhimin e plotë të markave partnere. Ne mund të ndërtojmë strategji enkas për cdo produkt dhe kompani, për tu përshtatur me nevojat e partnerëve dhe buxhetet e tyre. Ne menaxhojmë në mënyrë efikase marketingun e produkteve të bashkëpu...

 • Agjensi Marketingu - Connext
  Agjensi Marketingu - Connext
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Connext ju ndihmon të kuptoni potencialin tuaj duke identifikuar dhe shfrytëzuar mundësitë e tregut nëpërmjet planifikimeve strategjike dhe analizave rigoroze. Connext përdor eksperiencën dhe talentin për të krijuar dhe zbatuar strategji që synojnë t...

 • ZOMEG - ePublicitet Sherbime Marketingu
  ZOMEG - ePublicitet Sherbime Marketingu
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  ePublicitet eshte nje nder filialet e ZOMEG & ITL Albania i cili merret me Marketingun dhe publicitetin. Per me shume informacione rreth sherbimeve tona ne fushen e marketingut ju ftoj te vizitoni faqen tone ne web : ePublicitet.com ose te ne kon...