Kompania Evolution Marketing Tiranë

Published date: 06/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Evolution Marketing një kompani që ofron shërbime profesionale për krijimin e faqeve moderne dhe të sigurta të internetit. Premtimi jonë është t'i tejkalojmë pritshmëritë tuaja duke ju ofruar një shërbim cilësor.

Pse ju duhet një faqe interneti?

Përparimi i teknologjisë në shekullin e 21-të ka sjellur dixhitalizimin dhe depërtimin e internetit në shkallë të gjerë. Sot në Shqipëri shumica e popullsisë ka akses të përditshëm në internet. Kjo krijon një mundësi të artë për çdo lloj biznesi për t'i ofruar produktet dhe shërbimet e tyre një audience shumë të gjerë, virtualisht gjithë globit nëse lloji i biznesit është i përshtatshëm. Rëndësia e të paturit një uebsajt sot është jetësore për një biznes. Çdo biznes që nuk ka një faqe interneti është duke humbur një nga mjetet më të fuqishme dhe të lira të marketingut në dispozicion e tyre. Shumica e klietëve tuaj të mundshëm as që e dinë se ju ekzistoni! Ndërkohë që po këta klientë çdo ditë kërkojnë në internet për produkte dhe shërbime të ngjashme me tuajat para se t'i blejnë. Por a e dini çfarë? Nëse ju nuk keni një faqe interneti dhe konkurrenti juaj ka, cilën kompani do të zgjedhin ata? Sigurisht që jo kompaninë tuaj, sepse nuk e dinë që ju ekzistoni. Tregojini botës rreth jush që ju ekzistoni!

Vizitoni emwebmaster.com


Cel. : +355 69 22 44 646

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Meahsa
  Meahsa
  Marketing - Elbasan (Elbasan) - 27/03/2018

  thông tin kinh kế, thông tin công nghệ, thông tin điện thoại mới nhất cần được chia sẻ tới mọi người . các kiến thức này đều được Cập nhất thường xuyên, cùng với nhiều chương trình giúp nâng cao khả năng cập nhật kiến thức của mọi người. Đây là trang...

 • Je i/e mire ne shitje? Te ofrojme pagese baze 60 000 all neto + super bonuse
  Je i/e mire ne shitje? Te ofrojme pagese baze 60 000 all neto + super bonuse
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 03/11/2017

  UnitCenter shpk kompani e konsoliduar prej vitesh ne fushen e Telemarketing-ut, me zyra ne qytetet kyce te Shqiperise, Tirane, Fier, Shkoder. Numeron mbi 300 punonjes, me turne pune FT dhe PT. Kerkon te punesoje KONSULENTE TELEFONIKE per gjuhen Itali...

 • Agjensi Marketingu Tirane - Blu Web Marketing
  Agjensi Marketingu Tirane - Blu Web Marketing
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Agjensia me e re e marketingut ne web. Ne mund tju ndihmojme te zhvillojme biznesin tuaj me sherbimet tona, qe fillojne nga ndertimi i faqeve te internetit deri tek reklamimi online.

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)