Marketing i produkteve farmaceutike dhe OTC Tiranë

Published date: 04/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ne sigurojmë menaxhimin e plotë të markave partnere. Ne mund të ndërtojmë strategji enkas për cdo produkt dhe kompani, për tu përshtatur me nevojat e partnerëve dhe buxhetet e tyre. Ne menaxhojmë në mënyrë efikase marketingun e produkteve të bashkëpunëtorëve tanë nga konceptimi i idesë deri tek dorëzimi në farmaci i produkteve. Ne punojmë me mediat televizive, të shypura dhe me agjensitë promovuese më të mira në vend të cilat kanë vizion të qartë se cfarë duhet për të arritur rezultatet më të larta.

Ne menaxhojmë cdo aspekt të marketingut:

Nxjerrje në treg të produkteve të reja
Rreklamimin dhe marketingun e produkteve farmaceutike dhe OTC
Menaxhimin e buxheteve
Studime mbi tregun dhe produktet e ngjashme
Përfaqësime në evente dhe konferenca
Analizime të performances dhe vazhdimësisë së produktit
Marketing dixhital– website & rrjetet sociale
Menaxhimin e produkteve në internet
MENU
Shitjet

Na kontaktoni
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km.10
Kashar, Tiranë 1001, Albania
Email: trimed@trimed.com.al
Tel: +355 69 2092 327

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Agjensi Marketingu - Connext
  Agjensi Marketingu - Connext
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Connext ju ndihmon të kuptoni potencialin tuaj duke identifikuar dhe shfrytëzuar mundësitë e tregut nëpërmjet planifikimeve strategjike dhe analizave rigoroze. Connext përdor eksperiencën dhe talentin për të krijuar dhe zbatuar strategji që synojnë t...

 • ZOMEG - ePublicitet Sherbime Marketingu
  ZOMEG - ePublicitet Sherbime Marketingu
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  ePublicitet eshte nje nder filialet e ZOMEG & ITL Albania i cili merret me Marketingun dhe publicitetin. Per me shume informacione rreth sherbimeve tona ne fushen e marketingut ju ftoj te vizitoni faqen tone ne web : ePublicitet.com ose te ne kon...

 • Strategji ne Marketing dhe Menaxhim
  Strategji ne Marketing dhe Menaxhim
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  Konsulenca ne strategjite emarketingut dhe manaxhimit. Cilët jemi ne.. m.m&co në Shqipëri me 23 partnerë në shumë vende të botës që ushtrojnë aktivitetin në ndihmë të Biznesit. Ne jemi udhërfyesit në ndërtimin e strategjive-konsulencave të biznes...