Strategji ne Marketing dhe Menaxhim Tiranë

Published date: 06/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Konsulenca ne strategjite emarketingut dhe manaxhimit.
Cilët jemi ne..
m.m&co në Shqipëri me 23 partnerë në shumë vende të botës që ushtrojnë aktivitetin në ndihmë të Biznesit.
Ne jemi udhërfyesit në ndërtimin e strategjive-konsulencave të biznesit.
Nën konsulencat tona dhe të partnerëve tanë: Me sukses kemi ndërtuar dhe projektuar shume projekte internacionale
Mbi 113 firma kanë përjetuar suksese në konsulencat që u kemi ofruar ne Shqiperi.

Çfarë bëjmë ne...
Ne ofrojmë projekte, konsulenca manaxhimi, marketingu e deri në administrimin me personelin tonë të bizneseve tuaja në arritjen e suksesit.
Me sukses në punën tonë ofrojmë..:
· Konsulencë në marketing
· Ndërtim strategjive të marketingut dhe programe marketingu efiçent
· Performanca në manaxhimin e marketingut
· Organizimin operativ të marketingut
· Studim dhe analiza të tregut
· Segmentimin e tregut dhe klienteve
· Pozicionim në treg
· Kërkimin dhe zbulimin e tregjeve të reja të produkteve tuaja
· Marketing eficent produkti dhe lidhja me klientin
· Analiza në ndryshimin dinamik të tregut
· Konsulenca direkt në manaxhim biznesi
· Orientim në treg dhe në idetë e biznesit
· Trajnime personeli në manaxhim dhe marketing
· Analiza të tërthorta pasqyrash financiare (analiza bilancesh)
· Trajtimi i çështjeve financiare të ndërmarjes dhe në marrëdhënie me bankat

...me potencialin tonë ne ju afrojmë nga analiza, në ndertimin e zhvillimin e strategjive dhe deri në realizim të tyre. Ne kuptohemi si elementi ndërlidhës i ndërmarrjeve, ideve tuaja deri në konkretizimin e programeve të marketingut e manaxhimit.

Në fokusin tonë janë:
· Tregëtia me pakicë
· Tregëtia me shumicë
· Shërbimet
· Prodhimi

Puna jonë është..
Ndërlidhja e inteligjences analitike të një strategjie me kreativitetin e inteligjencës intuitive.
Ne punojmë me metoda të ndryshme por me një qëllim të vetëm, arritjen e suksesit tuaj!

m.m_consulting@yahoo.de

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Meahsa
  Meahsa
  Marketing - Elbasan (Elbasan) - 27/03/2018

  thông tin kinh kế, thông tin công nghệ, thông tin điện thoại mới nhất cần được chia sẻ tới mọi người . các kiến thức này đều được Cập nhất thường xuyên, cùng với nhiều chương trình giúp nâng cao khả năng cập nhật kiến thức của mọi người. Đây là trang...

 • Je i/e mire ne shitje? Te ofrojme pagese baze 60 000 all neto + super bonuse
  Je i/e mire ne shitje? Te ofrojme pagese baze 60 000 all neto + super bonuse
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 03/11/2017

  UnitCenter shpk kompani e konsoliduar prej vitesh ne fushen e Telemarketing-ut, me zyra ne qytetet kyce te Shqiperise, Tirane, Fier, Shkoder. Numeron mbi 300 punonjes, me turne pune FT dhe PT. Kerkon te punesoje KONSULENTE TELEFONIKE per gjuhen Itali...

 • Agjensi Marketingu Tirane - Blu Web Marketing
  Agjensi Marketingu Tirane - Blu Web Marketing
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Agjensia me e re e marketingut ne web. Ne mund tju ndihmojme te zhvillojme biznesin tuaj me sherbimet tona, qe fillojne nga ndertimi i faqeve te internetit deri tek reklamimi online.

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)