ZOMEG - ePublicitet Sherbime Marketingu Tiranë

Published date: 06/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

ePublicitet eshte nje nder filialet e ZOMEG & ITL Albania i cili merret me Marketingun dhe publicitetin. Per me shume informacione rreth sherbimeve tona ne fushen e marketingut ju ftoj te vizitoni faqen tone ne web : ePublicitet.com ose te ne kontakotni nepermjet emailit apo telefonit.
Sherbimet tona jane:
Email Marketing
Whatsapp marketing
SMS Marketing
Social Media Marketing
Search Engine Optimization Marketing
Let Me Know
Dizenjim
Promocione ne terren

Web: ePublicitet.com

Cel. : +355 69 7444644

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Meahsa
  Meahsa
  Marketing - Elbasan (Elbasan) - 27/03/2018

  thông tin kinh kế, thông tin công nghệ, thông tin điện thoại mới nhất cần được chia sẻ tới mọi người . các kiến thức này đều được Cập nhất thường xuyên, cùng với nhiều chương trình giúp nâng cao khả năng cập nhật kiến thức của mọi người. Đây là trang...

 • Je i/e mire ne shitje? Te ofrojme pagese baze 60 000 all neto + super bonuse
  Je i/e mire ne shitje? Te ofrojme pagese baze 60 000 all neto + super bonuse
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 03/11/2017

  UnitCenter shpk kompani e konsoliduar prej vitesh ne fushen e Telemarketing-ut, me zyra ne qytetet kyce te Shqiperise, Tirane, Fier, Shkoder. Numeron mbi 300 punonjes, me turne pune FT dhe PT. Kerkon te punesoje KONSULENTE TELEFONIKE per gjuhen Itali...

 • Agjensi Marketingu Tirane - Blu Web Marketing
  Agjensi Marketingu Tirane - Blu Web Marketing
  Marketing - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Agjensia me e re e marketingut ne web. Ne mund tju ndihmojme te zhvillojme biznesin tuaj me sherbimet tona, qe fillojne nga ndertimi i faqeve te internetit deri tek reklamimi online.

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)