Albanian Courier Tiranë

Published date: 05/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

STRATEGJIA AC E MBËSHTETET SUKSESIN NË:

Vetëdijen, Përgjegjshmërinë, Korrektesën kolektive,
Stafi i specializuar dhe numrin e konsiderueshëm.
Rrjetin e plotë edhe efikas, të shtrirë gjeografikisht në të gjithë vendin, fuqizuar nga rrjeti UnionNet dhe të mbështetur nga teknikë dhe teknologji e kohës, (Plotësi në mjeteve e transportit si në numër ashtu edhe në llojshmëri, platformën e saj softwar-ike, komunikimin e pandërprerë me të gjitha mjetet e kanalet).
Realizimin e plotë, të shpejtë, të garantuar dhe dokumentuar të çdo shërbimi që nga marrja e porosisë e deri tek dorëzimi. (Për çdo dorëzim sigurohet: Prova e Marrjes në Dorëzim me të gjithë elementet dokuemntues të dorëzimit dhe Sistem arshivimi i automatizuar)


KONTAKTO

Zyrat Qendrore

Adresa: Rr. Durrësit, Tiranë, Shqipëri.
Tel: +355 42410720 / 42410721 / 42410722 / 42410723
Fax: +355 4 2410723
Cel: +355 66 40 00660; 067 20 00660; 068 40 00660; 069 40 00660
e-mail: albanian.courier@albaniancourier.al
e-mail: info@albaniancourier.al

Qendra e Shërbimit me Klientin për dërgesat Ndërkombëtare & Kombëtare

Për pyetje lidhur me dërgesa ndërkombëtare dhe dërgesa kombëtare me origjinë nga Shqipëria si edhe dërgesa importi drejt Shqipërisë mund të kontaktoni:

Telefon:
+355 42410720
+35542410721
+35542410722
+35542410723

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Agjenci Sherbimesh Profesionale- Tak Fak
  Agjenci Sherbimesh Profesionale- Tak Fak
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Tak Fak eshte rrjeti me i gjere i punetoreve te pavarur ne Shqiperi. Sherbimet tona jane pergatitur per t’ju lehtesuar dhe thjeshtuar jeten. Jemi te bindur se mund t’ju ofrojme zgjidhje me te mira, per te shmangur problematika te shumta qe lindin ne ...

 • Hitomi-Security Systems
  Hitomi-Security Systems
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 02/05/2017

  Ofrojme instalime kamera sigurie dhe sisteme alarmi. Na kontaktoni ne: siguriaime1@gmail.com 0672000924 0672000625

 • Oficine Metal-Mekanike
  Oficine Metal-Mekanike
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 24/04/2017

  E.M.A.S Metal Construction eshte shoqëri qe operon në fushën e perpunimit te hekurit si dhe ne realizimin e konstruksioneve mekanike dhe karpenterise metalike, per industri , energjitike, dhe miniera . Selia e Kompanise gjendet ne Rrugen Nacionale Vo...