​City Rent Tiranë

Published date: 08/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Kompania "Ademi Travel & Rent a Car" diversifikon biznesin e saj, duke ofruar shërbimin më të ri, atë të makinave me qira, të quajtur City Rent. Kompania ofron për të gjith klientët cilësi të lartë dhe çmime konkurruese.

Klientet tanë janë: biznese, kompani të ndryshme, persona fizik etj...
Rezultatet e para të frytshme janë dhën tashmë në shërbimin e ofruar nëpërmjet City Taxi. Kjo kompani ështe themeluar në shkurt të 2015 dhe ka vën në qëndër klientin. Ne jemi gjendur pranë klientëve tanë duke i ofruar lehtësi në mënyren e tyre të transportit dhe çmime të favorshme.

Shërbimi që orfojmë për nëndegen e re atë të City Rent është i njejte me të City Taxi, ku klienti është parësorë. City Rent u krijua për të plotësuar kërkesat e klientëve.

ZYRAT TONA
Komuna e Parisit, Kompleksi Kika2, Tirana, Albania
info@cityrent.al
0800 5588
+355 69 70 82 828

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • CityTaxi
  CityTaxi
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar filozofinë tonë.Ne besojmë se një ekip i njerëzve të përkushtuar, mund të sjellë me cilësi,seriozitet dhe profesionalizëm shërbimin taxi,si asnjëherë më parë në Shqipëri . Motoja jonë është “Kudo...

 • SPEED TAXI
  SPEED TAXI
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  SPEED TAXI “Five Stars” është kompania lider e cila ndryshoi konceptin e shërbimit taksi në Shqipëri. E krijuar në Janar të vitit 2012, SPEED TAXI vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime tepër konkuruese. Duke of...

 • Merr Taxi - Sherbim Taxi
  Merr Taxi - Sherbim Taxi
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Ne Merr Taxi e dime se cfare do te thote te merrni nje taxi te papaster dhe te udhetoni me nje shofer jo simpatik, apo te pasjellshem. Te gjithe shoferet tane jane dedikuar pastertise se mjetit dhe jane te lumtur t'ju sherbejne me korrektesi dhe sigu...