CityTaxi Tiranë

Published date: 08/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Emri ynë është një mënyrë e thjeshtë për të përshkruar filozofinë tonë.Ne besojmë se një ekip i njerëzve të përkushtuar, mund të sjellë me cilësi,seriozitet dhe profesionalizëm shërbimin taxi,si asnjëherë më parë në Shqipëri . Motoja jonë është “Kudo dhe Kurdo”, për të ofruar më të mirën. Ne nuk ofrojmë një udhëtim të zakonshëm,ne zgjedhim mënyrën më të mirë që udhëtim juaj të jetë një kenaqësi. Udhëtimi me CityTaxi në saj të makinave të tipit Skoda Superb/Rapid prodhime të vitit 2015, të pajisura me gjithë sistemet e nevojshme të sigurisë dhe komfortit, kthehet në një shëtitje relaksuese për pasagjerët. Ne mund të vërtetojme cdo fjalë tonën, kemi dëshmitar secilin prej jush që ka udhëtuar të paktën njëherë me CityTaxi.

TELEFON

042 444 888
CELULAR

0800 0000
ZYRË QENDRORE

Kompleksi Kika 2, Komuna e Parisit
EMAIL

citytaxialbania@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • SPEED TAXI
  SPEED TAXI
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  SPEED TAXI “Five Stars” është kompania lider e cila ndryshoi konceptin e shërbimit taksi në Shqipëri. E krijuar në Janar të vitit 2012, SPEED TAXI vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime tepër konkuruese. Duke of...

 • Merr Taxi - Sherbim Taxi
  Merr Taxi - Sherbim Taxi
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Ne Merr Taxi e dime se cfare do te thote te merrni nje taxi te papaster dhe te udhetoni me nje shofer jo simpatik, apo te pasjellshem. Te gjithe shoferet tane jane dedikuar pastertise se mjetit dhe jane te lumtur t'ju sherbejne me korrektesi dhe sigu...

 • Albanian Courier
  Albanian Courier
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  STRATEGJIA AC E MBËSHTETET SUKSESIN NË: Vetëdijen, Përgjegjshmërinë, Korrektesën kolektive, Stafi i specializuar dhe numrin e konsiderueshëm. Rrjetin e plotë edhe efikas, të shtrirë gjeografikisht në të gjithë vendin, fuqizuar nga rrjeti UnionNet dhe...