Kabina dhe paisje elektrike Durrës

Published date: 24/04/2017
 • Location: Durrës, Durrës, Albania

Kompania ADEE Shpk me seli ne Durres, Rrashbull, rruga Durres-Shijak, prane ktheses per Fllake ofron:
trasformatore me fuqi te ndryshme nga 30 kVA deri ne 3150 kVA, artikuj per kabina elektrike,cela 24 kV per kabina dhe per N/Stacione, cela matje ne TM, kulla ndricimi, koka kablli e mufte 12/24/36 kV, kuadro BT, kuadro per pompa uji Y / Δ me fuqi te ndryshme. Kabllo per TM dhe TU alumini dhe bakri.


Cel. : 0672084688

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ALBARENT
  ALBARENT
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Shqipëria festoi 100 vjetorin e Pavarësisë, 1912 - 2012, 100 vjet shtet shqiptar. ALBARENT u themelua në tetor 2009. Ideja lindi nga kërkesa e tregut shqiptar për një shërbim cilësor në fushat e automjeteve me qira, shërbimeve me shofer, qirasë afatg...

 • Albania Property Group
  Albania Property Group
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Albania Property Group ndodhet ne Tirane, ne kryeqytetin e ketij vendi te bukur. Ne jemi nje grup profesionistesh qe kemi qellim kryesor t'ju sigurojme informacion te qarte e te plote rreth investimeve dhe blerjes se pronave ne Shqiperi. Jemi burim i...

 • ​City Rent
  ​City Rent
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Kompania "Ademi Travel & Rent a Car" diversifikon biznesin e saj, duke ofruar shërbimin më të ri, atë të makinave me qira, të quajtur City Rent. Kompania ofron për të gjith klientët cilësi të lartë dhe çmime konkurruese. Klientet tanë janë: bizne...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)