Merr Taxi - Sherbim Taxi Tiranë

Published date: 08/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ne Merr Taxi e dime se cfare do te thote te merrni nje taxi te papaster dhe te udhetoni me nje shofer jo simpatik, apo te pasjellshem. Te gjithe shoferet tane jane dedikuar pastertise se mjetit dhe jane te lumtur t'ju sherbejne me korrektesi dhe siguri nderkohe qe ju udhetoni.

Ketu ne Merr Taxi ne trajnojme shoferet tane duke u siguruar qe ata do t'ju respektojne dhe do t'ju ofrojne nje sherbim profesional ne cdo cast ne dites.

Te gjithe ne kemi perjetuar nje eksperience te keqe me taksite ne Tirane, por jemi te bindur se me Merr Taxi koncepti juaj rreth sherbimit taksi ne Tirane do te ndryshoje pergjithmone.

+355 67400 6610

Mesazhet tuaja do te perpunohen ne oraret e administrates, cdo dite nga ora 8:00 deri ne oren 18:00.

Mund te prenotoni taksi online 24h tek faqja e rezervimeve taksi me Merr Taxi Tirana, ose duke telefonuar ne numrin pa pagese 0800 5555.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Albanian Courier
  Albanian Courier
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  STRATEGJIA AC E MBËSHTETET SUKSESIN NË: Vetëdijen, Përgjegjshmërinë, Korrektesën kolektive, Stafi i specializuar dhe numrin e konsiderueshëm. Rrjetin e plotë edhe efikas, të shtrirë gjeografikisht në të gjithë vendin, fuqizuar nga rrjeti UnionNet dhe...

 • Agjenci Sherbimesh Profesionale- Tak Fak
  Agjenci Sherbimesh Profesionale- Tak Fak
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Tak Fak eshte rrjeti me i gjere i punetoreve te pavarur ne Shqiperi. Sherbimet tona jane pergatitur per t’ju lehtesuar dhe thjeshtuar jeten. Jemi te bindur se mund t’ju ofrojme zgjidhje me te mira, per te shmangur problematika te shumta qe lindin ne ...

 • Hitomi-Security Systems
  Hitomi-Security Systems
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 02/05/2017

  Ofrojme instalime kamera sigurie dhe sisteme alarmi. Na kontaktoni ne: siguriaime1@gmail.com 0672000924 0672000625