Oficine Metal-Mekanike Tiranë

Published date: 24/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

E.M.A.S Metal Construction eshte shoqëri qe operon në fushën e perpunimit te hekurit si dhe ne realizimin e konstruksioneve mekanike dhe karpenterise metalike, per industri , energjitike, dhe miniera .
Selia e Kompanise gjendet ne Rrugen Nacionale Vore-Maminas Km.1, ku dhe disponon një kapanon me një sipërfaqe prej 1000 metra katrorë i cili është i pajisur me makineri të ndryshme te cilat krijojne nje Uzine Mekanike .
Ndër makinat kryesore në dispozicion janë: Piegatrice me dy akse 160 ton per kthimin e llamarinave me trashesi deri ne 12mm, Tranxhe per prerjen e llamarinave me trashesi deri ne 12mm, Kalander me tre rrula me diameter 150mm per kalandrimin e llamarinave dhe profileve te ndryshme me trashesi deri ne 12mm, Plazem per prerjen kompjuterike me forma te ndryshme te llamarinave deri ne 54mm, Torno paralele gjatesia e punimit 6ml diametri 1.8ml, Torno paralele gjatesia e punimit 3ml diameter 500mm, Torno paralele 800x360mm, 2 Trapan radial per shpime me punto me diameter deri 50mm, 2 Sharra mekanike automatike dhe gjysemautomatike , Punzonatrice 120Ton, Freze Mexim, Stocatrice per realizimin e kiavetave, Ratifike tangjenciale,Puntatrice, Saldatrice te fuqive te ndryshme etj.

Falë një eksperiencë shumë vjeçare të krijuar në Itali, Shoqëria është e specializuar per realizimin e konstruksioneve mekanike dhe karpenterive te cdo lloji duke filluar nga ato me te lehta deri ne ato me te rendat.


Duke iu referuar të dhënave të përmendura më lart ne jemi duke pritur për interesimin tuaj në të gjitha format e bashkëpunimit të mundshëm per cdo ekzigjence qe Ju mund te keni per ate qe Ne mund të realizojme.

Kontaktet tona jane:
Web page: www.emas.al
email: info@emas.al
Cel. :+355682575233

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Sherbime te trajtimit te konfeksioneve/top kualitet
  Sherbime te trajtimit te konfeksioneve/top kualitet
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  Kompania “Autochtonous” sh.p.k është një kompani lider në tregun shqiptar e cila operon në fushën e trajtimit të veshjeve. Kompania është e organizuar mbi bazën e reparteve të ndara dhe të specializuara në: 1. Punime Artistike të tekstilit (Grafiatur...

 • MIRMBAJTJE SHERBIMESH ELEKTRIKE
  MIRMBAJTJE SHERBIMESH ELEKTRIKE
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  kompania jone ofron mirembajtje elektike te ambienteve: -shkolla -kopeshte -zyra -rezidenca -bare-restorante -apartamente -fabrika -rrobaqpesi. Ju pergjigjemi ne kohe. Me cilesi dhe me cmimet me konkuruese ne treg.

 • Valvula per ambalazhin e kafese
  Valvula per ambalazhin e kafese
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 14/04/2017

  Orojme sherbimin e vendosjes se valvulave per ambalazhin e kafese. Ky produkt ju mundeson jetegjatesine e produktit tuaj deri ne dy vite pas ambalazhimit. Per te interesuarit valvulat shiten ose mund te vendosen ne paketimin tuaj nga ne. Pyesni per c...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)