SPEED TAXI Tiranë

Published date: 08/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

SPEED TAXI “Five Stars” është kompania lider e cila ndryshoi konceptin e shërbimit taksi në Shqipëri. E krijuar në Janar të vitit 2012, SPEED TAXI vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime tepër konkuruese. Duke ofruar shërbim 24 orë në 365 ditë të vitit, makinat e SPEED TAXI “Five Stars” mund ti gjeni në më shumë se 10 stacione taksi në Tiranë. Nëse duhet të arrish shpejtë në destinacion dhe kërkon të marrësh shërbimin më cilësor, telefono në numrat e vënë në dispozicion 24 orë, ose rezervo online udhëtimin tënd.

Adresa:
Rruga Brigada e VIII, Pallati "Teknoprojekt", Shkalla I, Kati I, 6060 Tirane, Shqiperi
Ankesat:
00355 69 60 330 30
Menaxheri:
00355 69 60 222 55
Abonimet:
00355 66 66 666 33
Email:
info@speedtaxi.al

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Merr Taxi - Sherbim Taxi
  Merr Taxi - Sherbim Taxi
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Ne Merr Taxi e dime se cfare do te thote te merrni nje taxi te papaster dhe te udhetoni me nje shofer jo simpatik, apo te pasjellshem. Te gjithe shoferet tane jane dedikuar pastertise se mjetit dhe jane te lumtur t'ju sherbejne me korrektesi dhe sigu...

 • Albanian Courier
  Albanian Courier
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  STRATEGJIA AC E MBËSHTETET SUKSESIN NË: Vetëdijen, Përgjegjshmërinë, Korrektesën kolektive, Stafi i specializuar dhe numrin e konsiderueshëm. Rrjetin e plotë edhe efikas, të shtrirë gjeografikisht në të gjithë vendin, fuqizuar nga rrjeti UnionNet dhe...

 • Agjenci Sherbimesh Profesionale- Tak Fak
  Agjenci Sherbimesh Profesionale- Tak Fak
  Prodhim - Sherbime - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Tak Fak eshte rrjeti me i gjere i punetoreve te pavarur ne Shqiperi. Sherbimet tona jane pergatitur per t’ju lehtesuar dhe thjeshtuar jeten. Jemi te bindur se mund t’ju ofrojme zgjidhje me te mira, per te shmangur problematika te shumta qe lindin ne ...