Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93" Tiranë

Published date: 15/02/2017
 • Location: Kullat Binjake, Tiranë, Tiranë, Albania

Real Estate "INF 93" eshte krijuar ne vitin 1993.
Eshte e para agjensi e organizuar ne Shqiperi.
Qe prej 24 vjetesh vepron suksesshem e me profesionalizem ne
tregun e pasurive te paluajtshme, duke bere ndermjetesime ne shit-blerje dhe dhenie me qira
te mijra apartamenteve te banimit, vilave, trojeve, dyqaneve, magazinave, etj.
Duke qene e pranishme ne treg qe nga viti 1993, vit kur filloi
privatizimi i pasurive te paluajtshme, duke ndjekur hap pas hapi
evoluimin e tregut te ketyre pasurive, Real Estate INF 93 ka
hartuar studimin e vlerave te tregut per apartamentet e banimit ne
qytetin e Tiranes qe nga viti 1993 deri ne 2013, duke e pasuruar ate
me te dhena te shumta, me te dhena krahasuese te zhvillimit te
ketij tregu, me tabela e grafike per cdo zone te Tiranes ne vecanti e
per gjithe qytetin e Tiranes ne pergjithesi.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Tirane - real estate,agjensi imobiliare,prona ne shitje
  Tirane - real estate,agjensi imobiliare,prona ne shitje
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 26/04/2017

  Platformë që i dedikohet fushës së shitjeve dhe blerjes së pasurive të patundëshme.Unike në llojin e saj dhe me eskluzivitetin në një numër të konsiderueshëm pronash,kryesisht kontrata shitje por edhe qira,siguron informacionin e nevojshëm për të bër...

 • VLERESIME PASURIE TE PATUNDESHME
  VLERESIME PASURIE TE PATUNDESHME
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 24/04/2017

  ALBANIA ONE ofrojme vleresime pasurie te patundeshme. ☎ +355683759829 ☎ +355684813110 ✉ realestate@albaniaone.com ✉ ofrojkerkojpune@outlook.com ✉ e.dua.martesen@gmail.com ✉ albaniaone-travel@hotmail.com web:www.albaniaone.com ose na dergoni një mesaz...

 • REAL-ESTATE
  REAL-ESTATE
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  AGJENSIA JONE OFRON: *-Sherbim ndermjetesimi pronash te patundshme. *-Konsulenc per zhvillim projektesh immobiliar. *-Studim & Analize tregu.. *-Planifikim & Zbatim strategjie tregu. *-Menaxhim portofoli pronash te patundshme.

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)