Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93" Tiranë

Published date: 20/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Real Estate "INF 93" eshte krijuar ne vitin 1993.
Eshte e para agjensi e organizuar ne Shqiperi.
Qe prej 24 vjetesh vepron suksesshem e me profesionalizem ne
tregun e pasurive te paluajtshme, duke bere ndermjetesime ne shit-blerje dhe dhenie me qira
te mijra apartamenteve te banimit, vilave, trojeve, dyqaneve, magazinave, etj.
Duke qene e pranishme ne treg qe nga viti 1993, vit kur filloi
privatizimi i pasurive te paluajtshme, duke ndjekur hap pas hapi
evoluimin e tregut te ketyre pasurive, Real Estate INF 93 ka
hartuar studimin e vlerave te tregut per apartamentet e banimit ne
qytetin e Tiranes qe nga viti 1993 deri ne 2013, duke e pasuruar ate
me te dhena te shumta, me te dhena krahasuese te zhvillimit te
ketij tregu, me tabela e grafike per cdo zone te Tiranes ne vecanti e
per gjithe qytetin e Tiranes ne pergjithesi.Agjensia "Inf 93"
Bul. “Deshmoret e Kombit”, Kullat Binjake, Hyrja Qendrore (Tregtare), kati III, Tirane
Tel: 04 2230 515
Fax: 04 2249 522
Mob: 068 20 50 444
e-mail: inf93@albaniaonline.net
web: www.inf-93.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • SHITJE , QERA, KESHILLA
  SHITJE , QERA, KESHILLA
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 15/02/2017

  INTEGRITET, NDERSHMËRI DHE NJOHURI TË CILAVE MUND TI BESONI. Tirana Real Estate punon me profesionalizëm në fushën e shërbimeve të pronave të patundëshme. Duke qenë se në të operojnë inxhinierë ndërtimi, vlerësues të pronave të paluajtëshme, arkitekt...

 • VENDI KU TAKOHEMI ME OKAZIONET!
  VENDI KU TAKOHEMI ME OKAZIONET!
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 15/02/2017

  Një nga kompanitë më të reja por me historik të hershëm në fushën e imobiliares në Shqipëri. Me një staf energjitik të ri, si dhe standarte moderne, ju ofrojmë zgjidhje dhe zgjedhje për nevojat tuaja. Kontakt Rr: "Teodor Keko", Mbrapa OZONE ELECTRONI...

 • Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93"
  Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93"
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 15/02/2017

  Real Estate "INF 93" eshte krijuar ne vitin 1993. Eshte e para agjensi e organizuar ne Shqiperi. Qe prej 24 vjetesh vepron suksesshem e me profesionalizem ne tregun e pasurive te paluajtshme, duke bere ndermjetesime ne shit-blerje dhe dhenie me qira ...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)