ALBANIA ONE REAL-ESTATE Tiranë

Published date: 30/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

AGJENSIA JONE OFRON:
*-Sherbim ndermjetesimi pronash te patundshme.
*-Konsulenc per zhvillim projektesh immobiliar.
*-Studim & Analize tregu..
*-Planifikim & Zbatim strategjie tregu.
*-Menaxhim portofoli pronash te patundshme.

KOMPANI ALBANIA ONE
☎ +355683759829
☎ +355684813110
✉ realestate@albaniaone.com
✉ ofrojkerkojpune@outlook.com
✉ e.dua.martesen@gmail.com
✉ albaniaone-travel@hotmail.com
web:www.albaniaone.com
ose na dergoni një mesazh në Facebook Albania One.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Ofrojme sherbime ndermjetesime ne fushen Imobiliare SHITJE - BLERJE - QIRA
  Ofrojme sherbime ndermjetesime ne fushen Imobiliare SHITJE - BLERJE - QIRA
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 29/03/2017

  deal Real Estate qysh prej 9vjetësh operon suksesshëm e me profesionalizëm në tregun e pasurive të paluajtshme, mundëson koordinim profesional shërbimesh duke përmbushur nevojat e çdo klienti dhe ndermjetson ne: Shitje-blerje të apartamente të reja t...

 • Rivlersim Prone
  Rivlersim Prone
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 07/03/2017

  Duke qënë se koha për përfitimin nga amnistia e ligjit Nr. 81/2016 “Për Rivlerësimin e Pasurive të Paluajtshme” ku tatimi mbi vlerën e pasurisë zbret nga 15 % ne 2 % per personat fizik dhe nga 15% në 3% për personat Juridik, është e limituar ju bëjmë...

 • Vleresime te Pasurive te Paluajtshme
  Vleresime te Pasurive te Paluajtshme
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 22/02/2017

  VLERËSUES I PASURIVE TË PALUAJTSHME VLERËSIME o Pasuri të luajtshme e të paluajtshme o Apartamente o Dyqane o Toka bujqësore o Pronat komplekse dhe industriale o Ekspertiza Gjyqësore Kontakt: Email: Mobile: perlarealestate@gmail.com

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)