BEGU IMOBILIARE Tiranë

Published date: 21/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Beguimobiliare,ju ofron sherbim ne fushen e imobiliare,shitje,bjerje qera,si objekte;
Apartamente
Shtepi
Vila
Kapanone industrial
Trruall per ndertim
Toke bujqesore..
Tek ne do gjeni pronen qe keni kerkuar dhe do gjeni zgjidhje per shitjen ose dhenien me qera te pronave qe dispononi..
Per info te metejshme na kontaktoni..

AGJENSI:BEGUIMOBILIARE
ADRESA:RR.HAMID SHIJAKU PRAN MINISTRISE SE DREJTESISE
IMAIL:SHERIF.BEGUIMOBILIARE@YAHOO.COM
TEL/FAX:+355(0)44526371
CEL:O682056761/0674932620

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93"
  Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93"
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 20/02/2017

  Real Estate "INF 93" eshte krijuar ne vitin 1993. Eshte e para agjensi e organizuar ne Shqiperi. Qe prej 24 vjetesh vepron suksesshem e me profesionalizem ne tregun e pasurive te paluajtshme, duke bere ndermjetesime ne shit-blerje dhe dhenie me qira ...

 • SHITJE , QERA, KESHILLA
  SHITJE , QERA, KESHILLA
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 15/02/2017

  INTEGRITET, NDERSHMËRI DHE NJOHURI TË CILAVE MUND TI BESONI. Tirana Real Estate punon me profesionalizëm në fushën e shërbimeve të pronave të patundëshme. Duke qenë se në të operojnë inxhinierë ndërtimi, vlerësues të pronave të paluajtëshme, arkitekt...

 • VENDI KU TAKOHEMI ME OKAZIONET!
  VENDI KU TAKOHEMI ME OKAZIONET!
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 15/02/2017

  Një nga kompanitë më të reja por me historik të hershëm në fushën e imobiliares në Shqipëri. Me një staf energjitik të ri, si dhe standarte moderne, ju ofrojmë zgjidhje dhe zgjedhje për nevojat tuaja. Kontakt Rr: "Teodor Keko", Mbrapa OZONE ELECTRONI...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)