Ofrojme sherbime ndermjetesime ne fushen Imobiliare SHITJE - BLERJE - QIRA Tiranë

Published date: 29/03/2017
 • Location: Ruga E Bogdaneve, Tiranë, Tiranë, Albania

deal Real Estate qysh prej 9vjetësh operon suksesshëm e me profesionalizëm në tregun
e pasurive të paluajtshme, mundëson koordinim profesional shërbimesh duke përmbushur
nevojat e çdo klienti dhe ndermjetson ne:


Shitje-blerje të apartamente të reja të përfunduara dhe apartamenteve ekzistuese.
Prenotim apartamentesh të reja, duke bashkëpunuar me dhjetra firma serioze ndërtimi.
Dhënien me qira të apartamenteve e vilave, për banim e zyra.
Shitje-blerje të trojeve industriale gjatë autostradës Tiranë – Durrës.
Shitje-blerje te trojeve për vila ne zonën e re me studim urbanistik: Sauk, Lundër, Farke, Vishnje, Petrele, Linze, Rinas etj.
Shitje-blerje apo dhënie me qira të dyqaneve, lokaleve, magazinave etj. etj.


Ideal Real Estate:

Lidh klientet me bankat per marrje kredie dhe jep konsulencen e duhur ne kete drejtim.
Jep konsulence ekonomike e financiare per investim ne pasuri te paluajtshme
Jep konsulence teknike e juridike ne fushen e transaksioneve te pronave


Ideal Real Estate kyen vleresime:

Te gjitha llojet e pasurive te paluajtshme me metoda e standarde evropiane nga vlerësues me licence te shkalles se pare.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Rivlersim Prone
  Rivlersim Prone
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 07/03/2017

  Duke qënë se koha për përfitimin nga amnistia e ligjit Nr. 81/2016 “Për Rivlerësimin e Pasurive të Paluajtshme” ku tatimi mbi vlerën e pasurisë zbret nga 15 % ne 2 % per personat fizik dhe nga 15% në 3% për personat Juridik, është e limituar ju bëjmë...

 • Vleresime te Pasurive te Paluajtshme
  Vleresime te Pasurive te Paluajtshme
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 22/02/2017

  VLERËSUES I PASURIVE TË PALUAJTSHME VLERËSIME o Pasuri të luajtshme e të paluajtshme o Apartamente o Dyqane o Toka bujqësore o Pronat komplekse dhe industriale o Ekspertiza Gjyqësore Kontakt: Email: Mobile: perlarealestate@gmail.com

 • BEGU IMOBILIARE
  BEGU IMOBILIARE
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 21/02/2017

  Beguimobiliare,ju ofron sherbim ne fushen e imobiliare,shitje,bjerje qera,si objekte; Apartamente Shtepi Vila Kapanone industrial Trruall per ndertim Toke bujqesore.. Tek ne do gjeni pronen qe keni kerkuar dhe do gjeni zgjidhje per shitjen ose dhenie...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)