REAL-ESTATE Tiranë

Published date: 20/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

AGJENSIA JONE OFRON:
*-Sherbim ndermjetesimi pronash te patundshme.
*-Konsulenc per zhvillim projektesh immobiliar.
*-Studim & Analize tregu..
*-Planifikim & Zbatim strategjie tregu.
*-Menaxhim portofoli pronash te patundshme.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ALBANIA ONE REAL-ESTATE
  ALBANIA ONE REAL-ESTATE
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 30/03/2017

  AGJENSIA JONE OFRON: *-Sherbim ndermjetesimi pronash te patundshme. *-Konsulenc per zhvillim projektesh immobiliar. *-Studim & Analize tregu.. *-Planifikim & Zbatim strategjie tregu. *-Menaxhim portofoli pronash te patundshme. KOMPANI ALBANIA...

 • Ofrojme sherbime ndermjetesime ne fushen Imobiliare SHITJE - BLERJE - QIRA
  Ofrojme sherbime ndermjetesime ne fushen Imobiliare SHITJE - BLERJE - QIRA
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 29/03/2017

  deal Real Estate qysh prej 9vjetësh operon suksesshëm e me profesionalizëm në tregun e pasurive të paluajtshme, mundëson koordinim profesional shërbimesh duke përmbushur nevojat e çdo klienti dhe ndermjetson ne: Shitje-blerje të apartamente të reja t...

 • Rivlersim Prone
  Rivlersim Prone
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 07/03/2017

  Duke qënë se koha për përfitimin nga amnistia e ligjit Nr. 81/2016 “Për Rivlerësimin e Pasurive të Paluajtshme” ku tatimi mbi vlerën e pasurisë zbret nga 15 % ne 2 % per personat fizik dhe nga 15% në 3% për personat Juridik, është e limituar ju bëjmë...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)