Rivlersim Prone Tiranë

Published date: 07/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Duke qënë se koha për përfitimin nga amnistia e ligjit Nr. 81/2016 “Për Rivlerësimin e Pasurive të Paluajtshme” ku tatimi mbi vlerën e pasurisë zbret nga 15 % ne 2 % per personat fizik dhe nga 15% në 3% për personat Juridik, është e limituar ju bëjmë me dije se edhe pak kohë ka ngelur për ti dhënë vlerën që ka prona juaj, për këtë arsye ne ju ofrojmë ndihmën tonë si studio ligjore.
Ne bëjmë rivlerësim të pasurisë me ose pa raport vlerësimi, nga fillimi dhe deri ne nxjerrjen e kartelës së pasurisë me vlerën që prona juaj ka realisht.

 Çertefikatë Pronësie
 Kartelë Pasurie
 Fragment Harte (në rast se ka)
 Origjinë Prone
 Kopje e kartës së ID të pronarit në rast se është pronar i vetëm dhe të cdonjerit nga bashkpronarët në rastin e bashkpronësisë.

Ju lutemi nxitoni për ti dhënë vlerën që meriton Prona juaj me më pak kohë dhe me më pak kosto.
Do të ngeleni të kënaqur nga profesionalizmi i shërbimit tonë.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Vleresime te Pasurive te Paluajtshme
  Vleresime te Pasurive te Paluajtshme
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 22/02/2017

  VLERËSUES I PASURIVE TË PALUAJTSHME VLERËSIME o Pasuri të luajtshme e të paluajtshme o Apartamente o Dyqane o Toka bujqësore o Pronat komplekse dhe industriale o Ekspertiza Gjyqësore Kontakt: Email: Mobile: perlarealestate@gmail.com

 • BEGU IMOBILIARE
  BEGU IMOBILIARE
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 21/02/2017

  Beguimobiliare,ju ofron sherbim ne fushen e imobiliare,shitje,bjerje qera,si objekte; Apartamente Shtepi Vila Kapanone industrial Trruall per ndertim Toke bujqesore.. Tek ne do gjeni pronen qe keni kerkuar dhe do gjeni zgjidhje per shitjen ose dhenie...

 • Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93"
  Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93"
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 20/02/2017

  Real Estate "INF 93" eshte krijuar ne vitin 1993. Eshte e para agjensi e organizuar ne Shqiperi. Qe prej 24 vjetesh vepron suksesshem e me profesionalizem ne tregun e pasurive te paluajtshme, duke bere ndermjetesime ne shit-blerje dhe dhenie me qira ...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)