SHITJE , QERA, KESHILLA Tiranë

Published date: 15/02/2017
Modified date: 16/02/2017
 • Location: Tirane, Tiranë, Tiranë, Albania

INTEGRITET, NDERSHMËRI DHE NJOHURI TË CILAVE MUND TI BESONI.

Tirana Real Estate punon me profesionalizëm në fushën e shërbimeve të pronave të patundëshme. Duke qenë se në të operojnë inxhinierë ndërtimi, vlerësues të pronave të paluajtëshme, arkitektë dhe juristë, Tirana Real Estate ka shërbime në :

SHITJE, BLERJE, QERA

VLERESIME TE PRONAVE TE PALUAJTESHME

PROJEKTIME, ARKITEKTURE INXHINIERIKE

RIKONSTRUKSIONE NDERTIME

ASISTENCE LIGJORE

Bashkëpunimi me Tirana Real Estate është më i miri, më i shpejti dhe më ekonomiku në treg.

Faqja jonë e internetit është vazhdimisht duke u përditësuar ....... kështu që ju ftojmë të ktheheni së shpejti.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • VENDI KU TAKOHEMI ME OKAZIONET!
  VENDI KU TAKOHEMI ME OKAZIONET!
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 15/02/2017

  Një nga kompanitë më të reja por me historik të hershëm në fushën e imobiliares në Shqipëri. Me një staf energjitik të ri, si dhe standarte moderne, ju ofrojmë zgjidhje dhe zgjedhje për nevojat tuaja. Kontakt Rr: "Teodor Keko", Mbrapa OZONE ELECTRONI...

 • Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93"
  Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93"
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 15/02/2017

  Real Estate "INF 93" eshte krijuar ne vitin 1993. Eshte e para agjensi e organizuar ne Shqiperi. Qe prej 24 vjetesh vepron suksesshem e me profesionalizem ne tregun e pasurive te paluajtshme, duke bere ndermjetesime ne shit-blerje dhe dhenie me qira ...

 • PLLAKA PER SHTRIM E VESHJE GRES PORCELANI, OFERT 500 LEKE/MQ
  PLLAKA PER SHTRIM E VESHJE GRES PORCELANI, OFERT 500 LEKE/MQ
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 14/02/2017

  ABK GROUP CERAMICS OFRON PLLAKA PER SHTRIM DHE VESHJE GRES PORCELANI CMIMET ME KONKURUESE NE TREG CILESI MAKSIMALE ITALIANE DIREKT NGA FABRIKA MBI 3000 PRODUKTE PER CDO LLOJ AMBIENTI TE BRENDSHEM OSE TE JASHTEM SHUMLLOJSHMERI OFERT E MOMENTIT PLLAKA ...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)