Tirane - real estate,agjensi imobiliare,prona ne shitje Tiranë

Published date: 26/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Platformë që i dedikohet fushës së shitjeve dhe blerjes së pasurive të patundëshme.Unike në llojin e saj dhe me eskluzivitetin në një numër të konsiderueshëm pronash,kryesisht kontrata shitje por edhe qira,siguron informacionin e nevojshëm për të bërë zgjedhjen e duhur.

Vizito platformen SHITET.al >>

platformë që i dedikohet fushës së shitjeve dhe blerjes së pasurive të patundëshme.Unike në llojin e saj dhe me eskluzivitetin në një numër të konsiderueshëm pronash,kryesisht kontrata shitje por edhe qira,siguron informacionin e nevojshëm për të bërë zgjedhjen e duhur.

KONTAKT

+355 68 56 56 999
+355 69 64 27 349
shitet.al@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • VLERESIME PASURIE TE PATUNDESHME
  VLERESIME PASURIE TE PATUNDESHME
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 24/04/2017

  ALBANIA ONE ofrojme vleresime pasurie te patundeshme. ☎ +355683759829 ☎ +355684813110 ✉ realestate@albaniaone.com ✉ ofrojkerkojpune@outlook.com ✉ e.dua.martesen@gmail.com ✉ albaniaone-travel@hotmail.com web:www.albaniaone.com ose na dergoni një mesaz...

 • REAL-ESTATE
  REAL-ESTATE
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  AGJENSIA JONE OFRON: *-Sherbim ndermjetesimi pronash te patundshme. *-Konsulenc per zhvillim projektesh immobiliar. *-Studim & Analize tregu.. *-Planifikim & Zbatim strategjie tregu. *-Menaxhim portofoli pronash te patundshme.

 • ALBANIA ONE REAL-ESTATE
  ALBANIA ONE REAL-ESTATE
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 30/03/2017

  AGJENSIA JONE OFRON: *-Sherbim ndermjetesimi pronash te patundshme. *-Konsulenc per zhvillim projektesh immobiliar. *-Studim & Analize tregu.. *-Planifikim & Zbatim strategjie tregu. *-Menaxhim portofoli pronash te patundshme. KOMPANI ALBANIA...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)