Vleresime te Pasurive te Paluajtshme Tiranë

Published date: 22/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

VLERËSUES I PASURIVE TË PALUAJTSHME
VLERËSIME
o Pasuri të luajtshme e të paluajtshme
o Apartamente
o Dyqane
o Toka bujqësore
o Pronat komplekse dhe industriale
o Ekspertiza Gjyqësore
Kontakt: Email: Mobile:
perlarealestate@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • BEGU IMOBILIARE
  BEGU IMOBILIARE
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 21/02/2017

  Beguimobiliare,ju ofron sherbim ne fushen e imobiliare,shitje,bjerje qera,si objekte; Apartamente Shtepi Vila Kapanone industrial Trruall per ndertim Toke bujqesore.. Tek ne do gjeni pronen qe keni kerkuar dhe do gjeni zgjidhje per shitjen ose dhenie...

 • Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93"
  Agjensi Immobiliare, Real Estate "INF 93"
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 20/02/2017

  Real Estate "INF 93" eshte krijuar ne vitin 1993. Eshte e para agjensi e organizuar ne Shqiperi. Qe prej 24 vjetesh vepron suksesshem e me profesionalizem ne tregun e pasurive te paluajtshme, duke bere ndermjetesime ne shit-blerje dhe dhenie me qira ...

 • SHITJE , QERA, KESHILLA
  SHITJE , QERA, KESHILLA
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 15/02/2017

  INTEGRITET, NDERSHMËRI DHE NJOHURI TË CILAVE MUND TI BESONI. Tirana Real Estate punon me profesionalizëm në fushën e shërbimeve të pronave të patundëshme. Duke qenë se në të operojnë inxhinierë ndërtimi, vlerësues të pronave të paluajtëshme, arkitekt...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)