ER design & reklama Durrës

Published date: 25/04/2017
 • Location: Durrës, Durrës, Albania

ER design & reklama është një agjensi shërbimi ne fushën e publicitetit visual, dizajnit profesional dhe krijimit të identitetit të biznesit tuaj.

Eksperiencë disa vjeçare në dizajn grafik si dhe në zgjidhje projektesh të ndryshme në reklama visuale.

Ofrojmë çmimet më të mira dhe shërbimet më cilësore pasi agjensia bashkëpunon me furnitorët me serioz në ketë fushë.

Cel: +355 68 90 27 077
E-mail: ermir.guzi@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Albexpo Grup
  Albexpo Grup
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Albexpo Grup është një kompani e fuqishme shërbimesh me autoritet dhe prestigj ndërkombëtar me prioritet në fushën e organizimit dhe realizimit të expo-panaireve, me një infrastrukturë të ngritur e konsoluduar në vite dhe një eksperiencë organizimi e...

 • F&M Reklama
  F&M Reklama
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  F&M Reklama pati fllimet e saj modeste në vitin 2007, me një aktivitet i cili u konsolidua dhe u përmirësua me kalimin e kohës, duke u shfaqur tashmë si një nga partnerët më seriozë për një numër të madh biznesesh në Shqipëri. Që në fllim të rrug...

 • Genial Reklama
  Genial Reklama
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Genial Reklama i ka fillimet e veta ne Athine, Greqi qe ne vitin 1995. Me kalimin e viteve kjo kompani u pershtat me se miri me kerkesat e tregut duke perqafuar te rejat me te fundit te teknologjise dhe duke i aplikuar ato ne ide kreative per te gjit...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)