Genial Reklama Tiranë

Published date: 05/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Genial Reklama i ka fillimet e veta ne Athine, Greqi qe ne vitin 1995. Me kalimin e viteve kjo kompani u pershtat me se miri me kerkesat e tregut duke perqafuar te rejat me te fundit te teknologjise dhe duke i aplikuar ato ne ide kreative per te gjithe klientet. Mbas nje eksperience te konsiderueshme te fituar, ne vitin2004, kjo kompani zhvendoset ne Tirane duke ofruar nje game te gjere sherbimesh, nje pjese e te cilave perbenin nje risi ne tregun shqiptar. Qe nga ajo kohe kjo kompani ka ecur ne rrugen e zhvillimit te qendrueshem duke ju pergjigjur me se miri kerkesave te tregut. Genial reklama ka qene e gatshme dhe disponibel ne bashkepunimin e saj si me individet por edhe me agjensi te medha publicitare.

Qellimi e kesaj kompanie eshte qe te pershtase cilesite me te mira teknologjike me idete kreative por gjithmone te gershetuara me kerkesen e klientit.

Degjo, Krijo, Zbato te permbledhura ne nje emer do te thuhej:

GENIAL – Reklama juaj profesionale!

KONTAKTO

M [ +355 ] 68 40 93 142
Email: reklama@genial.al

Genial Reklama
Rr. "Sadik Petrela" (pranë Disko Venue)Albania

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Omega Studio " Agjenci Publicitare"
  Omega Studio " Agjenci Publicitare"
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Studio jonë (Omega Studio), ju kontakton në lidhje me shërbimet e shumta në profilin e marketingut. Ofrojmë për Ju: Koncept, Ideim, Design, Lay-Out dhe Shtyp. Database-i ynë i personalizuar sipas kërkesave të shumta të klientëve ndër vite përmban: id...

 • MCCANN TIRANA
  MCCANN TIRANA
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  NE JEMI MCCANN TIRANA: Një emër botërisht i njohur në një qoshe eklektike të Ballkanit. Jemi një traditë një-shekullore e cila vepron në një sektor komunikimi në rritje e sipër. Mbartim mbi vete një mision ambicioz: T’i ndihmojmë klientët tanë të zhv...

 • Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingun
  Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingun
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Mirësevini në Manderina Promotions! Jemi një kompani për Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingun me seli në Tiranë, Shqipëri Dëshironi të ngrini dhe ruani imazhin tuaj publik në mediat offline apo online? Keni nevojë për një website dinjitoz dhe për...