Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingun Tiranë

Published date: 04/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Mirësevini në Manderina Promotions!
Jemi një kompani për Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingun me seli në Tiranë, Shqipëri

Dëshironi të ngrini dhe ruani imazhin tuaj publik në mediat offline apo online?
Keni nevojë për një website dinjitoz dhe për njohje në mediat sociale? Ne ua mundësojmë të gjitha këto.

Çfarë bëjmë?
Ne promovojmë imazhin tuaj
Ofrojmë shërbime PR online dhe offline

Manderina Promotions
Rr. "Sami Frashëri", Nd.30, H.2,Ap.8
Njesia Bashkiake Nr.5
Tiranë, Shqipëri
Tel : + 355(0) 45800419
contact@manderina.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Kartvizita, Menu, Fletpalosje, Postera, Reklama
  Kartvizita, Menu, Fletpalosje, Postera, Reklama
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 25/04/2017

  Dizenjim dhe Printim i Kartvizitave, Fletpalosjeve, Menuve te ndryshme, Etiketave, Posterave, Krijim Logo, e shume sherbime te tjera qe i sherbejne me se miri promovimit te biznesit tuaj. Cmimi i kartvizitave (formati standart): 1 ane- 8 lek copa 2 a...

 • Reklama për biznesin tuaj në internet
  Reklama për biznesin tuaj në internet
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 25/04/2017

  Bëjmë reklama për biznesin tuaj në internet si google.com apo ne Rrjetin sociale si facebook.com Services Listing Search engine optimization (SEO) Strategic consulting / SEO campaign planning Keyword analysis Competitive analysis Content strategy Cop...

 • Reklama me bicikleta Ecovolis I-AD
  Reklama me bicikleta Ecovolis I-AD
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 10/04/2017

  Reklama me bicikleta 1000 ALL/DITA Green Advertising me Ecovolis Reklama Ekologjike me Ecovolis I-Ad, një inisiativë e re për të reklamuar në mënyrë ekologjike, inovative dhe me kosto të ulët, për të promovuar projekte dhe programe të shumta mjedisor...