MCCANN TIRANA Tiranë

Published date: 05/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

NE JEMI MCCANN TIRANA:

Një emër botërisht i njohur në një qoshe eklektike të Ballkanit.

Jemi një traditë një-shekullore e cila vepron në një sektor komunikimi në rritje e sipër.

Mbartim mbi vete një mision ambicioz: T’i ndihmojmë klientët tanë të zhvillojnë marka të forta që e artikulojnë të vërtetën me kreativitet.

Jemi strategjistë, planifikues dhe blerës, dizajnerë, specialistë PR, manaxherë eventesh, producentë, artizanë, konsulentë, partnerë.

Ne jemi shqiptarë të shek. XXI. E lamë kafen turke të gjyshërve tanë për espresso të shkurtra, por i mbajtëm bisedat e tyre të gjalla e të gjata.

Me shumë kënaqësi, ju ftojmë për një kafe dhe një dorë muhabet.


I&F McCann Grupa
I&F McCann Grupa, themeluar në 1997 nga Srdjan Saper, është një nga sistemet kryesuese të komunikimeve dhe marketingut në Europën jugore e veriore, i cili lidh më shumë se 600 profesionistë që nga dymbëdhjetë vende – Serbi, Maqedoni, Mal i Zi, Shqipëri, Bosnje & Hercegovinë, Kroaci, Slloveni, Bullgari, Norvegji, Suedi, Finlandë dhe Danimarkë. Këto agjenci janë pjesë e rrjetit më të gjerë të komunikimeve McCann Worldgroup dhe ofrojnë një miks unik të strategjisë, kreativitetit dhe inovacionit për klientë lokalë dhe ndërkombëtarë duke dhënë zgjidhje marketingu që transformojnë markat dhe zgjerojnë bizneset e tyre në rajon. McCann Worldgroup është pjesë e Interpublic Group of Companies (IPG), një prej kompanive më të mëdha ndërkombëtare.

I&F McCann Grupa është partneri i komunikimeve dhe marketingut për markat kryesore vendore, rajonale dhe ndërkombëtare. Ne i ndihmojmë Klientët tanë të ndërtojnë marka fituese duke u ofruar atyre një spektër të plotë të shërbimeve të marketingut: strategji, kreativë, media, marrëdhënie me publikun, botime, programim, dixhital, dizajn të markës, promocione & evente si dhe zgjidhje për sektorin e shitjeve.

KONTAKT
McCann Tirana
Blv. Gjergj Fishta 146, H.1 Ap.12, Tiranë 1023, Shqipëri
T: +355 4 22 58 808


DO TE BEHESH PJESE E EKIPIT TONE?
Na dërgo CV-në tënde në info@mccann.al


NE <3 MEDIAT SOCIALE
Facebook | Tumblr | Instagram | Twitter | LinkedIn | YouTube | SoundCloud | Behance

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingun
  Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingun
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Mirësevini në Manderina Promotions! Jemi një kompani për Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingun me seli në Tiranë, Shqipëri Dëshironi të ngrini dhe ruani imazhin tuaj publik në mediat offline apo online? Keni nevojë për një website dinjitoz dhe për...

 • Kartvizita, Menu, Fletpalosje, Postera, Reklama
  Kartvizita, Menu, Fletpalosje, Postera, Reklama
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 25/04/2017

  Dizenjim dhe Printim i Kartvizitave, Fletpalosjeve, Menuve te ndryshme, Etiketave, Posterave, Krijim Logo, e shume sherbime te tjera qe i sherbejne me se miri promovimit te biznesit tuaj. Cmimi i kartvizitave (formati standart): 1 ane- 8 lek copa 2 a...

 • Reklama për biznesin tuaj në internet
  Reklama për biznesin tuaj në internet
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 25/04/2017

  Bëjmë reklama për biznesin tuaj në internet si google.com apo ne Rrjetin sociale si facebook.com Services Listing Search engine optimization (SEO) Strategic consulting / SEO campaign planning Keyword analysis Competitive analysis Content strategy Cop...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)