Omega Studio " Agjenci Publicitare" Tiranë

Published date: 05/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Studio jonë (Omega Studio), ju kontakton në lidhje me shërbimet e shumta në profilin e marketingut.
Ofrojmë për Ju: Koncept, Ideim, Design, Lay-Out dhe Shtyp.
Database-i ynë i personalizuar sipas kërkesave të shumta të klientëve ndër vite përmban: identitet kompanie, fletëpalosje, postera, katalogë, broshura, kalendarë, revista, libra, blloqe e fatura të ndryshme...etj, si dhe produkte "Gifts" të ndryshme të personalizuara sipas ID-së tuaj (stilolapsa, kapele, dhurata fundviti dhe gjithçka që ju nevojiten në funksion të aktiviteteve tuaja).
Do t'a vlerësonim shumë mundësinë e një bashkëpunimi konkret me Ju, duke ju siguruar seriozitet dhe korrektësi.
Garantojmë IDE origjinale, produkte cilësore, çmime mjaft të mira dhe respektim të kërkesës tuaj në kohë të shpejtë.
Rr. "Sami Frasheri", P. Bjorn,Kati 7
Tirana/Albania
Email: marketing@omegastudio-al.net
web: www.omegastudio-al.net

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • MCCANN TIRANA
  MCCANN TIRANA
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  NE JEMI MCCANN TIRANA: Një emër botërisht i njohur në një qoshe eklektike të Ballkanit. Jemi një traditë një-shekullore e cila vepron në një sektor komunikimi në rritje e sipër. Mbartim mbi vete një mision ambicioz: T’i ndihmojmë klientët tanë të zhv...

 • Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingun
  Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingun
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Mirësevini në Manderina Promotions! Jemi një kompani për Marrëdhëniet me Publikun dhe Marketingun me seli në Tiranë, Shqipëri Dëshironi të ngrini dhe ruani imazhin tuaj publik në mediat offline apo online? Keni nevojë për një website dinjitoz dhe për...

 • Kartvizita, Menu, Fletpalosje, Postera, Reklama
  Kartvizita, Menu, Fletpalosje, Postera, Reklama
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 25/04/2017

  Dizenjim dhe Printim i Kartvizitave, Fletpalosjeve, Menuve te ndryshme, Etiketave, Posterave, Krijim Logo, e shume sherbime te tjera qe i sherbejne me se miri promovimit te biznesit tuaj. Cmimi i kartvizitave (formati standart): 1 ane- 8 lek copa 2 a...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)