Reklama elektronike te programueshme LED Tiranë

Published date: 06/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

MINARDI LED ofron reklama elektronike per te sjelle
vemendjen e duhur mbi aktivitetin tuaj. Reklamat mund te programohen me kompjuter me mbi
50 animacione te ndryshme.
Ofrojme cilesi , garanci , cmim

Klikoni foton për një pamje më të madhe

Emri: karburant led.jpg
S: 7
Madhesia: 37.9 KB Cmime karburantesh LED te programueshem
Klikoni foton për një pamje më të madhe

Emri: kryqe.jpg
S: 5
Madhesia: 35.7 KB Kryqe farmacie te llojeve dhe cmimeve te ndryshme
Klikoni foton për një pamje më të madhe

Emri: minardi dyqani.jpg
S: 8
Madhesia: 45.3 KB Reklama elektronike LED te programueshme te dimendioneve te ndryshme
Klikoni foton për një pamje më të madhe

Emri: dyqani led.jpg
S: 5
Madhesia: 24.5 KB Adresa : Kryqezimi i komunes se parisit , Rr. Sulejman Delvina

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Albexpo Grup
  Albexpo Grup
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Albexpo Grup është një kompani e fuqishme shërbimesh me autoritet dhe prestigj ndërkombëtar me prioritet në fushën e organizimit dhe realizimit të expo-panaireve, me një infrastrukturë të ngritur e konsoluduar në vite dhe një eksperiencë organizimi e...

 • F&M Reklama
  F&M Reklama
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  F&M Reklama pati fllimet e saj modeste në vitin 2007, me një aktivitet i cili u konsolidua dhe u përmirësua me kalimin e kohës, duke u shfaqur tashmë si një nga partnerët më seriozë për një numër të madh biznesesh në Shqipëri. Që në fllim të rrug...

 • Genial Reklama
  Genial Reklama
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Genial Reklama i ka fillimet e veta ne Athine, Greqi qe ne vitin 1995. Me kalimin e viteve kjo kompani u pershtat me se miri me kerkesat e tregut duke perqafuar te rejat me te fundit te teknologjise dhe duke i aplikuar ato ne ide kreative per te gjit...