Reklama me bicikleta Ecovolis I-AD Tiranë

Published date: 10/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Reklama me bicikleta 1000 ALL/DITA

Green Advertising me Ecovolis
Reklama Ekologjike me Ecovolis I-Ad, një inisiativë e re për të reklamuar në mënyrë ekologjike, inovative dhe me kosto të ulët, për të promovuar projekte dhe programe të shumta mjedisore dhe sociale që kanë buxhete të vogla dhe për punësimin ekologjik të 10 të rinjve. www.ecovolis-iad.com Mob: 0696130440

Ecovolis I-Ad, reklama ekologjike, inovative, me kosto të ulët! & punësimi i 10 të rinjve në punën ekologjike!

I-Ad, Reklama ekologjike dhe punësimi në mjedis!
Ecovolis I-Ad eshte një inisiativë e re për të reklamuar në mënyrë ekologjike, inovative dhe me kosto të ulët. Ndryshe nga reklamat lëvizëse të vendosura në makina të mëdha, autobusa apo taksi të cilat kanë një kosto shumë herë më të madhe karburanti dhe ndotje. Ecovolis I-Ad është unike, efikase në trafik dhe në zona këmbësorësh, ekologjike, e aftë për tu afruar me audienca të veçanta, për të çuar mesazhin e saj pa zhurmë dhe pa ndotur.

Tel. : +355 (0) 69 61 30 440

Cel. : +355 (0) 69 61 30 440


Ecovolis është një program që synon të promovojë transportin ekologjik me bicikleta duke i dhënë qytetit tonë më shumë ajër të pastër, duke shtuar një praktikë qytetare që ndihmon në zhvillimin ekonomik, social& mjedisor.


Ecovolis - Bicikleta Juaj!
__________________________
Adresa: Rruga Dora D'istria
Tel: +355 (0) 44 50 25 74
Mob: +355 (0) 67 20 49 164
Email: info@ecovolis.com
Web: www.ecovolis.com
Web1: www.ecovolis.info

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Albexpo Grup
  Albexpo Grup
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Albexpo Grup është një kompani e fuqishme shërbimesh me autoritet dhe prestigj ndërkombëtar me prioritet në fushën e organizimit dhe realizimit të expo-panaireve, me një infrastrukturë të ngritur e konsoluduar në vite dhe një eksperiencë organizimi e...

 • F&M Reklama
  F&M Reklama
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  F&M Reklama pati fllimet e saj modeste në vitin 2007, me një aktivitet i cili u konsolidua dhe u përmirësua me kalimin e kohës, duke u shfaqur tashmë si një nga partnerët më seriozë për një numër të madh biznesesh në Shqipëri. Që në fllim të rrug...

 • Genial Reklama
  Genial Reklama
  Reklama - Marredhenie me Publikun - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Genial Reklama i ka fillimet e veta ne Athine, Greqi qe ne vitin 1995. Me kalimin e viteve kjo kompani u pershtat me se miri me kerkesat e tregut duke perqafuar te rejat me te fundit te teknologjise dhe duke i aplikuar ato ne ide kreative per te gjit...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)