Creos Studio Tirane: Krijim Aplikacione Android - iOS eCommerce etj..., Faqe Interneti Tiranë

Published date: 05/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Creos Studio Tirane - Studio Dixhitale ne Tirane

Ndertim Faqe Interneti
Faqe web prezantuese pa sistem menaxhimi
Faqe web prezantuese me sistem menaxhimi
Faqe web E-commerce per shitje online
Modifikime te faqes ekzistuese
Real Estate Shitje - Blerje - Qera
Social Media Forume
Blog, Foto, Video ...

Krijim Aplikacione Mobile per:
Android, iOS, Windows...

Aplikacion e-Commerce Mobile Android dhe iOS
Adresa: Tirane
Cel: 069 75 81 198
Email: contact@creosweb.com
Website: www.creosweb.com
Nr.Cel: +355 69 75 81 198

Email: contact@creosweb.com

Web: www.creosweb.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Relizojme software me porosi
  Relizojme software me porosi
  Teknologji - Tiranë (Tiranë) - 05/04/2017

  HR ELELCO -Software per Menaxhimin e Burimeve njerezore ERP ELELCO- Software per menaxhimin e te gjitha prceseve te kompanise nga kontabiliteti, Magazina, Prodhimi etj ELELCO Mobile Sales- Aplikacion per shitje me ane te tableteve dhe printim automat...

 • Sherbim gjurmimi GPS per automjete 8.3 € ne muaj
  Sherbim gjurmimi GPS per automjete 8.3 € ne muaj
  Teknologji - Tiranë (Tiranë) - 05/04/2017

  Pershendetje ! Perfitoj nga rasti per tju njoh me GPSOB Tracking,sherbim GPS per automjete ne kohe reale. Me vetem 8.3 €/ne muaj,ju mund te monitoroni mjetin/et tuaj/a 24 ore / 7 ditet e javes. Mund te shikoni ne cdo moment te dites se ku ndodhen mje...

 • Perspekti.com: Krijim Faqesh Interneti, Aplikacione, Reklamim te biznesit
  Perspekti.com: Krijim Faqesh Interneti, Aplikacione, Reklamim te biznesit
  Teknologji - Tiranë (Tiranë) - 05/04/2017

  Perspekti.com eshte nje kompani qe merret me: Krijimin e faqeve te internetit, Aplikacione per Dyqane, Hotele dhe Restorante Aplikacioneve te ndryshme sipas porosise Reklamime biznesi ne Perspekti.com Njoftime te ndryshme per pune, shtepi, automjete....

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)