Perspekti.com: Krijim Faqesh Interneti, Aplikacione, Reklamim te biznesit Tiranë

Published date: 05/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Perspekti.com eshte nje kompani qe merret me:
Krijimin e faqeve te internetit,
Aplikacione per Dyqane, Hotele dhe Restorante
Aplikacioneve te ndryshme sipas porosise
Reklamime biznesi ne Perspekti.com
Njoftime te ndryshme per pune, shtepi, automjete.
Reklamim Produktesh dhe Ofertash

Perspekti.com operon ne treg me cmime konkuruese.

Per me teper vizitoni faqen perspekti.com

Nese jeni te interesuar per keto sherbime mos nguroni te me kontaktoni.

Faleminderit.

xhesjana.topalli@perspekti.com

http://www.facebook.com/perspekti/
http://www.perpsekti.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Programoj-Zhbllokoj te gjithe Celularet.
  Programoj-Zhbllokoj te gjithe Celularet.
  Teknologji - Tiranë (Tiranë) - 05/04/2017

  Programoj-Zhbllokoj te gjithe Celularet.Instaloj te gjitha llojet e programeve ne Celularin tuaj.Riparime te systemit operativ duke instaluar programet orgjinale.Instaloj programet e fundit.Riparoj Celular te bllokuar.Zhbllokoj te gjitha llojet e Cel...

 • Tani "Support Technology"
  Tani "Support Technology"
  Teknologji - Tiranë (Tiranë) - 03/04/2017

  Tani "Support Technology" ju ofron Kamera Sigurie per shtepi & biznese te ndryshme : (Dvr 4ch) + (Hdd-1TB) + (3 kamera te brendshme IR) + (1 kamer te jashteme IR) + (bllok ushqimi 12V-5A) + (Aksesor 100m kabull + 10 koka BNC ) + (Hak Pune) te gji...

 • faqe website/ aplikacione per kompjuter, celular etj
  faqe website/ aplikacione per kompjuter, celular etj
  Teknologji - Tiranë (Tiranë) - 31/03/2017

  http://www.britscentre.com/ Kurse praktike programimi per studentet e informatikes. Aplikacione per mobile, website etj. Cel. : 0355694603342