Relizojme software me porosi Tiranë

Published date: 05/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

HR ELELCO -Software per Menaxhimin e Burimeve njerezore
ERP ELELCO- Software per menaxhimin e te gjitha prceseve te kompanise nga kontabiliteti, Magazina, Prodhimi etj
ELELCO Mobile Sales- Aplikacion per shitje me ane te tableteve dhe printim automatik i fatures duke regjistruar ne magazine, kontabilitet dhe arke
AD.ELE- Document Management System Arkivoni cdo tipologji dokumenti dhe aksesoni online nga kudo


Cel. : 0672069218

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Sherbim gjurmimi GPS per automjete 8.3 € ne muaj
  Sherbim gjurmimi GPS per automjete 8.3 € ne muaj
  Teknologji - Tiranë (Tiranë) - 05/04/2017

  Pershendetje ! Perfitoj nga rasti per tju njoh me GPSOB Tracking,sherbim GPS per automjete ne kohe reale. Me vetem 8.3 €/ne muaj,ju mund te monitoroni mjetin/et tuaj/a 24 ore / 7 ditet e javes. Mund te shikoni ne cdo moment te dites se ku ndodhen mje...

 • Perspekti.com: Krijim Faqesh Interneti, Aplikacione, Reklamim te biznesit
  Perspekti.com: Krijim Faqesh Interneti, Aplikacione, Reklamim te biznesit
  Teknologji - Tiranë (Tiranë) - 05/04/2017

  Perspekti.com eshte nje kompani qe merret me: Krijimin e faqeve te internetit, Aplikacione per Dyqane, Hotele dhe Restorante Aplikacioneve te ndryshme sipas porosise Reklamime biznesi ne Perspekti.com Njoftime te ndryshme per pune, shtepi, automjete....

 • Programoj-Zhbllokoj te gjithe Celularet.
  Programoj-Zhbllokoj te gjithe Celularet.
  Teknologji - Tiranë (Tiranë) - 05/04/2017

  Programoj-Zhbllokoj te gjithe Celularet.Instaloj te gjitha llojet e programeve ne Celularin tuaj.Riparime te systemit operativ duke instaluar programet orgjinale.Instaloj programet e fundit.Riparoj Celular te bllokuar.Zhbllokoj te gjitha llojet e Cel...