ARREDIM AMBIENTESH Tiranë

Published date: 20/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

*-Ofrojme realizimin e interierit per ambientet.
*-Me ne jetoni bukur
*-Kontaktoni arkitektin tuaj per te realizuar endren tuaj.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Tani "Support Technology"
  Tani "Support Technology"
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  "T.S.Technology" ju ofron Kamera Sigurie per shtepi & biznese te ndryshme : (Dvr 4ch) + (Hdd-1TB) + (4 kamera te brendshme ose te jashteme IR) + (bllok ushqimi 12V-5A) + (Aksesor ; 100m kabull + 4 fisha ushqimi + 10 koka BNC ) + (Hak Pune) te gji...

 • Arkivat e firmave private
  Arkivat e firmave private
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  Ne jemi nje zyre e cila merret kryesisht me perpunimin tekniko-shkencor te dokumenteve te krijuara nga kompanite private qe nga hapja e ne vazhdimesi. Me nje eksperience 10 vjecare ne administraten publike dhe private ne ju mundesojme qe ne nje kohe ...

 • Hot Leads
  Hot Leads
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 07/04/2017

  Per te gjith ata qe punojn me Energji kliente biznesesh per Gjermanin Zvicren Dhe Austrin , Gjithashtu per ata qe punojn me Privatkrankenversicherung schweitz Gjithashtu Hot Leadsa per FxTrading Disponoj Hot Leadsa me cmime te llogjikshme si mbas fus...