BEJME MONTIME ANTENASH TELEVIZIVE SI SATELITORE ASHTU DHE TOKESORE Tiranë

Published date: 09/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

MONTOJME ANTENA TELEVIZIVE SATELITORE DHE TOKESORE SI DHE SISTEME QENDRORE TELEVIZIVE PER FAMILJE,LOKALE,ETJ. MBAJME SUPORTIN DHE GARANCI PER CDO MONTIM

Cel. : 0672444444

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Rregjistroni emrin e bisnesit tuaj, marken tuaj
  Rregjistroni emrin e bisnesit tuaj, marken tuaj
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 07/02/2017

  Quhem Oronc SHPORI – Perfaqesues I Autorizuar I Markave, Patentave, Dizenjove Industriale dhe Emertimeve te Origjines.. P.O Box 8308, Tirana, Albania Cel: +355 (0) 666 096 999 Email : oroncshpori@yahoo.com Aktiviteti im profesional eshte I zhvilluar ...

 • Dezinfektim, dezinsektim, deratizim- grifin albania
  Dezinfektim, dezinsektim, deratizim- grifin albania
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 03/02/2017

  DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA Për të gjitha nevojat tuaja! Ne ju ofrojmë produkte të cilat janë provuar për efikasitetin e tyre. Ne ju mësojmë si të përdorni në mënyrë të sigurtë dhe efikase produktin. Produktet tona janë nga ma...

 • Konsulenc ne cift
  Konsulenc ne cift
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 02/02/2017

  Martesa e suksesshme? Është e mundur. Konsulenca për çifte eshte e mundur per here te pare ne SHQIPERI Konsulencat bëhen nga një konsulent i huaj me përvojë, i cili flet shqip, anglisht dhe gjermanisht. 100% konfidencialitet dhe konsulenca ekskluzive...