Oficine Metal-Mekanike Tiranë

Published date: 10/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

E.M.A.S Metal Construction eshte shoqëri qe operon në fushën e perpunimit te hekurit si dhe ne realizimin e konstruksioneve mekanike dhe karpenterise metalike, per industri , energjitike, dhe miniera .
Selia e Kompanise gjendet ne Rrugen Nacionale Vore-Maminas Km.1, ku dhe disponon një kapanon me një sipërfaqe prej 1000 metra katrorë i cili është i pajisur me makineri të ndryshme te cilat krijojne nje Uzine Mekanike .
Ndër makinat kryesore në dispozicion janë: Piegatrice me dy akse 160 ton per kthimin e llamarinave me trashesi deri ne 12mm, Tranxhe per prerjen e llamarinave me trashesi deri ne 12mm, Kalander me tre rrula me diameter 150mm per kalandrimin e llamarinave dhe profileve te ndryshme me trashesi deri ne 12mm, Plazem per prerjen kompjuterike me forma te ndryshme te llamarinave deri ne 54mm, Torno paralele gjatesia e punimit 6ml diametri 1.8ml, Torno paralele gjatesia e punimit 3ml diameter 500mm, Torno paralele 800x360mm, 2 Trapan radial per shpime me punto me diameter deri 50mm, 2 Sharra mekanike automatike dhe gjysemautomatike , Punzonatrice 120Ton, Freze Mexim, Stocatrice per realizimin e kiavetave, Ratifike tangjenciale,Puntatrice, Saldatrice te fuqive te ndryshme etj.

Falë një eksperiencë shumë vjeçare të krijuar në Itali, Shoqëria është e specializuar per realizimin e konstruksioneve mekanike dhe karpenterive te cdo lloji duke filluar nga ato me te lehta deri ne ato me te rendat.


Duke iu referuar të dhënave të përmendura më lart ne jemi duke pritur për interesimin tuaj në të gjitha format e bashkëpunimit të mundshëm per cdo ekzigjence qe Ju mund te keni per ate qe Ne mund të realizojme.

Kontaktet tona jane:
Web page: www.emas.al
email: info@emas.al
Cel. :+355682575233

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • BEJME MONTIME ANTENASH TELEVIZIVE SI SATELITORE ASHTU DHE TOKESORE
  BEJME MONTIME ANTENASH TELEVIZIVE SI SATELITORE ASHTU DHE TOKESORE
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 09/02/2017

  MONTOJME ANTENA TELEVIZIVE SATELITORE DHE TOKESORE SI DHE SISTEME QENDRORE TELEVIZIVE PER FAMILJE,LOKALE,ETJ. MBAJME SUPORTIN DHE GARANCI PER CDO MONTIM Cel. : 0672444444

 • Rregjistroni emrin e bisnesit tuaj, marken tuaj
  Rregjistroni emrin e bisnesit tuaj, marken tuaj
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 07/02/2017

  Quhem Oronc SHPORI – Perfaqesues I Autorizuar I Markave, Patentave, Dizenjove Industriale dhe Emertimeve te Origjines.. P.O Box 8308, Tirana, Albania Cel: +355 (0) 666 096 999 Email : oroncshpori@yahoo.com Aktiviteti im profesional eshte I zhvilluar ...

 • Dezinfektim, dezinsektim, deratizim- grifin albania
  Dezinfektim, dezinsektim, deratizim- grifin albania
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 03/02/2017

  DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM- GRIFIN ALBANIA Për të gjitha nevojat tuaja! Ne ju ofrojmë produkte të cilat janë provuar për efikasitetin e tyre. Ne ju mësojmë si të përdorni në mënyrë të sigurtë dhe efikase produktin. Produktet tona janë nga ma...