ofroj Pakete ne bregdet Turqi Tiranë

Published date: 31/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Delphin Be Grand Resort 5* (Ex Exclusive Resort) - Lara Kundu *OFERTE E RE*

Zbritje 37% për Rezervime të Hershme deri 27 Mars.
Çmimi Ishte €995 - Bëhet €645 për person STD (3+1) për 5 netë Nisje 28 Maj.
Çmimi Ishte €1191 - Bëhet €809 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 3 Qershor.
Çmimi Ishte €1236 - Bëhet €838 për person STD (3+1) për 6 netë Nisje 6 Qershor.
Fluturimi vajtje ardhje i përfshirë

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ofroj Pakete ne bregdet Greqi
  ofroj Pakete ne bregdet Greqi
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 31/03/2017

  Lesse 4 * - Hanioti Halkidiki (Gjysëm Pensioni) Zbritje 15% për Rezervime të Hershme deri më 31 Mars. Çmimi: Ishte €161 - Bëhet €136 për 7 netë për person për Nisje më 12 Maj. Shtesa 45€ për transportin vajtje - ardhje nga Tirana. Mendi 4* - Kalandra...

 • ofroj City-tour Pranverë në Vjenë
  ofroj City-tour Pranverë në Vjenë
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 31/03/2017

  Pranverë në Vjenë, 4 Ditë €339, Nisja më 16 Prill Pranverë në Pragë, 4 Ditë €319, Nisja më 9 Prill Pranverë në Budapest, 4 Ditë €299, Nisja më 30 Prill

 • Ide biznesi ne hapje Bar caffe
  Ide biznesi ne hapje Bar caffe
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 16/03/2017

  Shitet ide biznesi. Nqs jeni te interesuar per te hapur nje aktivitet ju ofrojme ne idene, arredimin, menun dhe menaxhojme deri ne detaje hapjen dhe venjen ne pune te tij. Projekti konsiston ne hapjen e nje Bar caffe, gjetjen e ambjentit te pershtash...