PESHORE ELEKTRONIKE TE GJITHA LLOJEVE DHE KAPACI.. Tiranë

Published date: 06/03/2017
 • Location: Fushë Kosovë - Prishtinë,, Tiranë, Tiranë, Albania

INSTALIM, SERVISIM, KALAUDIM, AUTOMATIZIM, MODERNIZIM PER TE GJITHA LLOJET E PESHOREVE

Kompania e Peshoreve "IS&KAM" mirret me shitjen, furnizimin, mirëmbajtjen, servsimin, kalibrimin, instalimin e të gjitha llojeve të Peshoreve Elektronike dhe Mekanike të kapaciteteve të ndryshme nga 0,000001 kg deri 120 ton si:
- Peshore me strukturë metali 40, 60, 80 ton deri në 120 ton;
- Peshore me strukturë metal-betoni 40, 60, 80 ton deri në 120 ton;
- Peshore hekurudhore për vagona;
- Peshore industriale të llojeve të ndryshme;
- Peshore për vinca (krana)
- Peshore të standardeve të ndryshme sipas kërkesës;
- Peshore me platformë të rrafshët;
- Peshore për peshimin e kafshëve;
- Peshore për peshimin e Mishit (Monoray)
- Peshore për markete 3-6kg; 15-30kg;
- Peshore me barkod;
- Peshore laboratorike etj...

Disa pika reference për instalimin e peshoreve nga subjekti ynë:
- Korporata Energjetike e Kosoves KEK-u;
- NewCo Feronikeli;
- Pikat Doganore në Shqipëri;
- Pikat Doganore ne Kosovë
- Deponitë e derivateve të naftës në Kosovë:
Al-Petrol, Patroni, Exfis, Jet Oil, etj.;
- Deponitë e derivateve të naftës në Shqipëri:
EIDA, Gega OIL, Inter GAS, etj.;
- Fabrikave të miellit në Kosovë dhe Shqipëri,
- Subjekteve për reciklimin e metaleve, etj...

Kontakti: +377 (0) 44 215 740; +377 (0) 44 145 076;
+386 (0) 49 115 200; +355 (0) 69 814 93 31.

Për më shumë vizito uebsajtin www.is-kam.com

Zyret kryesore,
Adresa: Komoran, Drenas Kosovë

Zyret e shitjes,
Addresa: Kompleksi banesor Apollonia,
Magjistralja Fushë Kosovë - Prishtinë,
Fushë Kosovë, Kosovë

Zyret e shitjes,
Adresa: Bulevadi Zhan D'Ark,
Tiranë - Shqipëri.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Okazion 20% ulje Arredim Per Bare Dhe Biznese
  Okazion 20% ulje Arredim Per Bare Dhe Biznese
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 03/03/2017

  Ofrojme ulje deri ne 20% per arredim bare per ambjente te ndryshme per cdo lloj biznesi fale pervojes sone 20 vjecare ne europ si Gjermani, Greqi, Rumani, Qipro dhe Shqiperi. Cmimet varjojne nga 115 euro m2 - 240 euro m2 ketu perfshihen edhe mobiljet...

 • Marrim porosi punime hekuri OFICINA
  Marrim porosi punime hekuri OFICINA
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 03/03/2017

  Marrim porosi per punime hekuri si ne kovac bejm dyer me punime me dor bejm hekura ballkonesh me cilesi bejm dhe punime ne torrno frez limatrice sharr kalander kthime llamatinash trapan pres stampime tranxh per prerje llamarinash saldime bejm cdo gje...

 • Prodhime dhe riparime per dyer dhe dritare
  Prodhime dhe riparime per dyer dhe dritare
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 03/03/2017

  Prodhojme dhe Riparojme dyer & dritare.vetrata te gjitha llojeve .dhe profileve. Riparojme grila alumini & presiane.rrjeta Cmime te arsyshme.

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)