Prodhime dhe riparime per dyer dhe dritare Tiranë

Published date: 03/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Prodhojme dhe Riparojme dyer & dritare.vetrata te gjitha llojeve .dhe profileve.
Riparojme grila alumini & presiane.rrjeta
Cmime te arsyshme.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Prodhime dhe riparime per dyer dhe dritare
  Prodhime dhe riparime per dyer dhe dritare
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 03/03/2017

  Prodhojme dhe Riparojme dyer & dritare.vetrata te gjitha llojeve .dhe profileve. Riparojme grila alumini & presiane.rrjeta Cmime te arsyshme.

 • Studio skulpture artistike Buste Forma Rezine
  Studio skulpture artistike Buste Forma Rezine
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 02/03/2017

  Bejm punime te ndryshme allciu,Gome,Rezine. Buste te ndryshme,shatrivane etj. modelime formash (GIPSE). Me porosi cdo gje sipas deshires. PIKTURA,PORTRETE NE TELAJO.... facebook bashkim braho. nr tel 068 259 6867

 • konsulence per punesim ne Norvegji
  konsulence per punesim ne Norvegji
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 28/02/2017

  Jeni me profesion ne mjekesi , inxhinieri ,ndertimtari , agrokulture . Zoteroni nje dipllome profesionale mbi 3 vjet , keni eksperienc pune ne nje profesion te caktuar mbi 5 vjet , zoteroi gjuhen angleze ne nivelin B1. tani eshte mundesia te aplikoni...