Rregjistroni emrin e bisnesit tuaj, marken tuaj Tiranë

Published date: 07/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Quhem Oronc SHPORI – Perfaqesues I Autorizuar I Markave, Patentave, Dizenjove Industriale dhe Emertimeve te Origjines..
P.O Box 8308, Tirana, Albania
Cel: +355 (0) 666 096 999
Email : oroncshpori@yahoo.com

Aktiviteti im profesional eshte I zhvilluar ne rregjistrimin, ripeteritjen e Markave, Patentave dhe Disenjove Industriale dhe te Emertimeve te Origjines.
Ne 27.04.1994 u aprovua Ligji Nr. 7819 “Per Pronesine Industriale”, objekti i te cilit ishte te siguronte dhenien dhe mbrojtjen e te drejtave te Pronesise Industriale per keto objekte:
Shpikjet dhe modelet e perdorimit
Markat tregtare dhe te sherbimit
Dizenjot industriale.
Emertimet e origjines.

Eshte shume e rendesishme per biznesint Tuaj qe Ju te kryeni regjistrimin e Markes Tregtare, Dizenjos Industriale,
Treguesit Gjeografik dhe te patentoni Shpikjen Tuaj.

Me poshte disa shpjegime baze:

Te drejtat dhe avantazhet qe fitoni nga rregjistrimi dhe mbrojtja e markes Tuaj tregtare:

- Konsumatoret apo klientet Tuaj ju identifikojne lehtesisht dhe garantohen qe produkti/sherbimi qe po marrin eshte origjinal.
- Diferencoheni nga kompanite konkuruese .
- Garanton nje baze per imazhin dhe marketingun Tuaj.
- Ju mund te perfitoni ekonomikisht nga pronesia e markes ne rastet kur mund ta jepni ate franchise.
- Marka e Rregjistruar njihet ne gjithe boten si aset ekonomik i mbajtesit.
- Garantoni avantazh juridik ne rastet e konflikteve me palet e treta.
- Mbroni produktin/sherbimin Tuaj qe ne momentin e pare te rregjistrimit, edhe nese nuk jeni ne treg.
- Mund te perdorni shenjen dalluese te Markes se Regjistruar ® e cila pervecse garanton konsumatorin dhe ploteson marketingun Tuaj,
ajo zbeh tendencat e dikujt per t’Ju kopjuar.

Mbani Mend!
Regjistrimi i Markes Tregtare nepermjet nje agjenti te licensuar ju kursen kohe dhe ju jep shume avantazhe si dhe ju ndihmon
qe te merrni nje sherbim profesional.

Pronësia industriale mbrohet vetëm duke e regjistruar markën tregtare ose objektet e tjera.
Nëse një biznes nuk regjistron produktin apo shërbimin e tij, atëherë ai nuk ka asnjë
mjet ligjor për t’u mbrojtur nga falsifikimet dhe konkurrenca e pandershme në treg.

Oronc SHPORI
Perfaqesues I Autorizuar i Patentave Markave, Dizenjove Industriale dhe Emertimeve te Origjines
P.O Box 8308, Tirana, Albania
Cel: +355 (0) 666 096 999
Email : oroncshpori@yahoo.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • servis13
  servis13
  Tjeter - Durrës (Durrës) - 13/09/2017

  *ofrojme sherbime te ndryshme per biznese dhe familje ° instalime & sherbime eletktrike °servis celsash & bravash nderrine dhe riparime bravash , hapje dyersh te blinduara , hapje dyersh makine kur ke harruar celsat ose jane bllokuar kontakt:...

 • Pastor Kaukazian - Superzooitalia
  Pastor Kaukazian - Superzooitalia
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 25/04/2017

  Superzooitalia, lider ne rritjen dhe seleksionimin e kelysheve te rraces, per te filluar hapjen e filialit ne Shqiperi, ofron Pastor Kaukazian - rrace e paster 2 vaksina (cimurro parvovirus) 1 vaksine antiterbim 3 sverminazioni Microcip Passaporte Ce...

 • ARREDIM AMBIENTESH
  ARREDIM AMBIENTESH
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  *-Ofrojme realizimin e interierit per ambientet. *-Me ne jetoni bukur *-Kontaktoni arkitektin tuaj per te realizuar endren tuaj.