Tani "Support Technology" Tiranë

Published date: 12/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

"T.S.Technology" ju ofron Kamera Sigurie per shtepi & biznese te ndryshme : (Dvr 4ch) + (Hdd-1TB) + (4 kamera te brendshme ose te jashteme IR) + (bllok ushqimi 12V-5A) + (Aksesor ; 100m kabull + 4 fisha ushqimi + 10 koka BNC ) + (Hak Pune) te gjitha vetem per 350€
"Pa Monitor (Ekran)"

https://www.facebook.com/TaniSupportTechnology

Cel. : 068 28 28 008

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Arkivat e firmave private
  Arkivat e firmave private
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  Ne jemi nje zyre e cila merret kryesisht me perpunimin tekniko-shkencor te dokumenteve te krijuara nga kompanite private qe nga hapja e ne vazhdimesi. Me nje eksperience 10 vjecare ne administraten publike dhe private ne ju mundesojme qe ne nje kohe ...

 • Hot Leads
  Hot Leads
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 07/04/2017

  Per te gjith ata qe punojn me Energji kliente biznesesh per Gjermanin Zvicren Dhe Austrin , Gjithashtu per ata qe punojn me Privatkrankenversicherung schweitz Gjithashtu Hot Leadsa per FxTrading Disponoj Hot Leadsa me cmime te llogjikshme si mbas fus...

 • auto transport ne lartesi
  auto transport ne lartesi
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 07/04/2017

  Ofroj transport ne lartesi deri ne 25m(kati i8-te)me nje peshe prej 300kg mobiljesh dhe te pajisjeve elektroshtepiake ,materialeve te ndertimit,etj. me nje eksperience dhe siguri te plote gjithashtu ofrojme edhe sherbim me kosh per info. te metejshme...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)