Agjensi Komunikimi ARTSMEDIA Tiranë

Published date: 04/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Artsmedia është një agjensi komunikimi e integruar që ka fuqinë dhe instrumentat për të realizuar idetë.Përfshin të rinj krijues, projektues, ekspertë marketingu dhe komunikimi,planifikues, profesionistë të dyshimit e novatorë me kohë të plotë.

Ngaviti 2009-të punojmë për ti dhënë jetë ideve ( për biznese,kompani,produkte,shërbime) të klientëve tanë. Qoftë për kompani o institucione ,vizioni se një ide duhet të vërë në lëvizje shumë të tjera ngelet gjithmonë në qendër të punës tonë.

Të gjithë në agjensi jemi të lidhur pas teknologjisë,besnik ndaj ndryshmeve, të tërhequr nga e reja, por empatia ngelet për ne forma më e mirë e përfshirjes dhe mënyra e vetme për të qëndruar realisht të lidhur.

ARTSMEDIA SH.P.K.
TIRANË
Rruga Islam Alla, pallati 9, kati 1, ap 1 - Tiranë - Albania
info@artsmedia.it

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • B2B SERVICE Sh.P.K
  B2B SERVICE Sh.P.K
  Zyre - Administrate - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Çdo kompani ka një histori që e bën atë unik, dhe kjo histori duhet të jetë bindëse dhe frymëzuese. Procesi ynë i dizajnit krijon lidhje të forta ndërmjet brandit dhe konsumatorit. B2B SERVICE Sh.P.K. është nje agjensi dizajni, qe krijon dizajn grafi...

 • Regjistrimin e markave, patentave dhe dizenjove
  Regjistrimin e markave, patentave dhe dizenjove
  Zyre - Administrate - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  SERX Studio ju ofron sherbimin me cilesor per regjistrimit te markave, patentave dhe dizanjove ne baze te Ligjit Nr. 9947 date 07.07 2008 si nje studio e licensuar per ofrimin e ktyre sherbimeve: 1. Rregjistrimin dhe mbrojtjen e Markes Tuaj ( Mbas ke...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)