B2B SERVICE Sh.P.K Tiranë

Published date: 05/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Çdo kompani ka një histori që e bën atë unik, dhe kjo histori duhet të jetë bindëse dhe frymëzuese. Procesi ynë i dizajnit krijon lidhje të forta ndërmjet brandit dhe konsumatorit.

B2B SERVICE Sh.P.K. është nje agjensi dizajni, qe krijon dizajn grafik, web design, video, printime dhe më shumë, te vendosur në Tiranë. Ne punojmë me klientë në të gjithë Shqipërinë dhe në Evropë. Ne jemi qëllimisht një kompani të vogël, te orjentuar dhe te fokusuar drejte cilësisë. Ne i japim zgjidhje kreative problemit tuaj.

Ne jemi regjistruar në prill 2016 prane QKB si Shoqeri me Pergjegjesi te Kufizuar, pas një përvojë me shume se 8 vjet në dizajn.

Office
Rr. Xhemal Tafaj, Pall. “Tirhino”, Kati 1 Tirana 1017 Albania
+355 69 4328792
http://www.b2b.al

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Agjensi Komunikimi ARTSMEDIA
  Agjensi Komunikimi ARTSMEDIA
  Zyre - Administrate - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Artsmedia është një agjensi komunikimi e integruar që ka fuqinë dhe instrumentat për të realizuar idetë.Përfshin të rinj krijues, projektues, ekspertë marketingu dhe komunikimi,planifikues, profesionistë të dyshimit e novatorë me kohë të plotë. Ngavi...

 • Regjistrimin e markave, patentave dhe dizenjove
  Regjistrimin e markave, patentave dhe dizenjove
  Zyre - Administrate - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  SERX Studio ju ofron sherbimin me cilesor per regjistrimit te markave, patentave dhe dizanjove ne baze te Ligjit Nr. 9947 date 07.07 2008 si nje studio e licensuar per ofrimin e ktyre sherbimeve: 1. Rregjistrimin dhe mbrojtjen e Markes Tuaj ( Mbas ke...