Regjistrimin e markave, patentave dhe dizenjove Tiranë

Published date: 17/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

SERX Studio ju ofron sherbimin me cilesor per regjistrimit te markave, patentave dhe
dizanjove ne baze te Ligjit Nr. 9947 date 07.07 2008 si nje studio e licensuar per ofrimin e ktyre
sherbimeve:
1. Rregjistrimin dhe mbrojtjen e Markes Tuaj ( Mbas ketij rregjistrimi, askush ne territorin e Republikes
se Shqiperise dhe vendet pale kontraktore te konventave dhe traktateve nderkombetare
ne fushen e pronesise intelektuale mund te perdore Nomitavin Tuaj, Logon,
Origjinen Gjeografike etj.
2. Rregjistrimin e Disanjos Industriale ( Mbas ketij rregjistrimi askush ne territorin e Republikes
se Shqiperise dhe vendet pale kontraktore te konventave dhe traktateve nderkombetare ne
fushen e pronesise intelektuale nuk mund te perdore te njejten Disenjo, Forme, Ngjyre ose
Ambalazh tuajin etj.
3. Rregjistrimin e Patentes Tuaj, ne baze te specifikimeve te ketij ligji.
Ky regjistrim Ju mbron Juve per nje periudhe 10 vjecare.
Ju e perdorni Marken ,Logon , Dizanjin Tuaj si nje mjet marketingu qe konsumatori te identifikoj
produktet apo sherbimet tuaja:
a) Eshte prona juaj dhe Ju mund ta shisni ate ose ta jepni per perdorim.
b) Nuk lejon njerez te tjere te perdorin pronen Juaj pa leje
c) Ju lejon ju te ndermerni hapa ligjore nese prona Juaj eshte perdorur pa leje.
Vetem me ane te regjistrimit te markes tuaj ju mund ta mbroni ate dhe te beheni pronar i
saj.SERX Studio eshte partneri i vetem i Juaj professional ne fushen e mbrojtjes se
“Pronesise Intelektuale”, me ekspertizen dhe bashkepunimin e studios ligjore C & C - Roma.Me respekt,
Ermira VARKOVA
Administratore

SERX Studio
Trade Mark Patent Design

Adresa:"Reshit Collaku", Pallati 10, Shkalla 1, Nr 5, Tirana, Albania
Tel: +355 (0) 42249530
Mobile: +355 (0) 692060889
Email: ermiravarkova@hotmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • B2B SERVICE Sh.P.K
  B2B SERVICE Sh.P.K
  Zyre - Administrate - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Çdo kompani ka një histori që e bën atë unik, dhe kjo histori duhet të jetë bindëse dhe frymëzuese. Procesi ynë i dizajnit krijon lidhje të forta ndërmjet brandit dhe konsumatorit. B2B SERVICE Sh.P.K. është nje agjensi dizajni, qe krijon dizajn grafi...

 • Agjensi Komunikimi ARTSMEDIA
  Agjensi Komunikimi ARTSMEDIA
  Zyre - Administrate - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Artsmedia është një agjensi komunikimi e integruar që ka fuqinë dhe instrumentat për të realizuar idetë.Përfshin të rinj krijues, projektues, ekspertë marketingu dhe komunikimi,planifikues, profesionistë të dyshimit e novatorë me kohë të plotë. Ngavi...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)